Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO SE DOGODILO
Povratak na članak

Neviđena situacija zatekla hrvatskog prvaka, mnogi ne vjeruju da je ovo istina!

Mnogi rukometni stručnjaci ne vjeruju u ovu vijest. Svi se redom čude. Prvo zato što je tek sada odlučio otići, a onda im nije jasan ni izbor kluba.

Komentari 4

Avatar rubinet
rubinet
21:58 04.06.2020.

Horvatu hvala na svemu što je ugradio u hrvatski rukomet.

VL
IH
IDS=HDZ=SDP=HSS=HNS=MOST=ZZ
10:23 05.06.2020.

ne moras se cuditi sto odlaze. vori koji je usao u reprezemtaciju kako je usao, a zbog njega se je jedan odlican igrac unistio je postao trener. odmah po dolazku daje kelentricu otkaz, a za trenera golmana stavlja 24 godine starog jovica sina njegovog prijatelja i sportskog direktora kluba sa kojim je skupa vrhunskom pivotu stavio kajlu. pa jovic mladi nema zivota koliko kelentric ima iskustva u rukometu. i sta bi trebao onda zlaja? cekati da ga zakebu kao i druge? naravno da je otisao.

VL
MA
Mariokt
21:12 05.06.2020.

On mi je jedan od najdrazih sportasa!

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
20:41 05.06.2020.

Ne postoji Makedonija ali postoji Sjeverna Makedonija

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.