Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostat će invalid

Neurolog Riederer: Schumacher će do kraja života ovisiti o drugima

Michael Schumacher
Foto: DPA/PIXSELL
20.08.2014.
u 10:34

– Doživio je trajna oštećenja i bit će velik uspjeh ako za tri mjeseca bude mogao sjesti bez tuđe pomoći ili upravljati električnim kolicima za šest mjeseci

Sve je manje vijesti o stanju Michaela Schumachera, ali brojni eksperti diljem svijeta izražavaju sumnju u njegov potpuni oporavak. Jedan od njih je i specijalist neurologije Erich Riederer.

Ostat će invalid do kraja života, bit će ovisan o drugim ljudima. Doživio je trajna oštećenja i bit će velik uspjeh ako za tri mjeseca bude mogao sjesti bez tuđe pomoći ili upravljati električnim kolicima za šest mjeseci – rekao je Riederer.

Ipak, pozitivno je to što se nakon šest mjeseci tijelo izborilo i Michael se probudio iz kome.

To je nevjerojatno pozitivna poruka, kako za njega, tako i za njegovu obitelj. Velika je stvar kad se netko uspije probuditi nakon što je toliko dugo bio u komi.

Podsjetimo, 29. prosinca Schumacher je doživio nezgodu na skijanju u francuskim Alpama. Nekoliko mjeseci liječio se u bolnici u Grenobleu, a 16. lipnja probudio se iz kome, nakon čega je uslijedio proces rehabilitacije.

>>Mercedes ne namjerava raskinuti ugovor s Michaelom Schumacherom

Komentara 1

MA
Malenkost
12:30 07.04.2015.

On nije budan. On ostatak "Zivota" provodi u apalicnom syndromu. Kraj nagadanja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije