Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA SITUACIJA

Poslao oštru poruku igraču tijekom treninga pa se suočio s ljutim navijačima: 'Tko si ti? Izlazi van!'

Chelsea v Crystal Palace - Premier League - Stamford Bridge
Foto: Mark Pain/Press Association/PIXSELL
1/2
18.08.2021.
u 17:46

Werner je u klub stigao u ljeto 2020. godine za 47,5 milijuna funti iz RB Leipziga, no mnogi smatraju da nije ispunio očekivanja

Igrači Chelseaja spremaju se za londonski derbi protiv Arsenala koji je na rasporedu ovog vikenda, a u klubu su odlučili predstaviti i novo pojačanje, Romela Lukakua, i pohvaliti se vrijednim trofejima Lige Prvaka i UEFA-inog Superkupa

Trening je bio otvoren za javnost te je na tribinama bio dio navijača koji su promatrali trening, a u jednom trenutku dogodila se neugodna situacija. Fanove su zatražili za prognoziraju rezultat utakmice protiv Arsenala, a jedan je muškarac odlučio iskoristiti prigodu i poslati jasnu poruku jednom od igrača.

- Izbacite Wernera iz kluba - poručio je nezadovoljni navijač putem razglasa u trenucima dok si igrači trenirali na travnjaku. 

Nije jasno je li Timo Werner u tom trenutku bio na terenu, no neki od navijača stali su u njegovu obranu.

- Ti izađi! Tko si ti? Što si ti misliš tko si ti? Izlazi van! - dobacili su mu drugi navijači. 

Werner je u klub stigao u ljeto 2020. godine za 47,5 milijuna funti iz RB Leipziga, no mnogi smatraju da nije ispunio očekivanja budući da je tijekom sezone 2020/2021 zabio samo 12 golova u 54 nastupa te je promašio veliki broj prilika, piše Metro.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pepomacan
23:41 18.08.2021.

Glupi članak!! 🤣

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije