Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA RAZLIKA

Vratio se u Premiership, a navijači su primijetili samo jedno: 'To nije isti igrač koji je bio u Unitedu'

Romelu Lukaku
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
18.08.2021.
u 16:55

Jedan je navijač bio skeptičan što se troši toliki novac na igrača starog 28 godina.

U transferu vrijednom 115 milijuna eura, belgijski nogometni reprezentativac Romelu Lukaku zamijenio je talijanski Inter engleskim Chelseajem čiji je član već bio. U slavni engleski klub došao je kao 18-godišnjak nakon sjajnih igara u Anderlechtu, a osim u Chelseaju igrao je i drugim engleskim klubovima kao što su West Bromwich, Everton i Manchester United.

Povratak u Chelsea popratili su fanovi londonskog kluba koji su na Twitteru pohvalili njegovo fizičko stanje u odnosu na ono u kakvom je bio dok je nosio dres Manchester Uniteda.

- Nisam siguran je li samo do mene, no Lukaku izgledao kao da je u sjajnoj formi. Ne sjećam se da je bio ovako mršav dok je bio u Premiershipu - napisao je na Twitteru Jody Morris koji je bio pomoćnik Franka Lamparda dok je vodio Chelsea.

Daily Mail piše kako je Lukaku na Old Traffordu težio više od 100 kilograma zbog čega je Antonio Conte bio jako zabrinut kada je belgijski napadač prelazio u Inter. Conte je odmah dogovorio sastanak sa stručnjakom koji je otkrio koja hrana smeta Lukakuu pa je s novom prehranom počeo skidati kile.

- Njegova transformacija je nevjerojatna. Svi znaju da to nije isti igrač koji je bio u Unitedu - napisao je jedan korisnik Twittera.

Neki su stavljali i fotografije za usporedbu i stvarno se može vidjeti velika razlika u izgledu.

- Ova osoba i ova osoba ovdje nisu iste osobe... dvije godine razlike. Nevjerojatno - je drugi korisnik.

Jedan je navijač bio skeptičan što se troši toliki novac na igrača starog 28 godina.

- No, što više čitam o promjenama u njegovom mentalitetu, samopouzdanju i tjelesnoj građi, sve sam uzbuđeniji - napisao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije