Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI PROBLEM

Nesuđeni vatreni otkrio da mu prijete smrću, objavio i sadržaj poruka koje mu dolaze nakon derbija

Serie A - Lazio v AC Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
04.03.2024.
u 10:33

U utakmici Lazija i Milana Pulisic se istaknuo s nekoliko dobrih poteza, a sudjelovao je i u incidentu potkraj dvoboja

Proslavljeni američki nogometaš Christian Pulisic ove sezone pruža dobre partije u dresu AC Milana. Nakon što je četiri sezone proveo u Chelseaju, Pulisic se ove sezone prometnuo u jednog od glavnih igrača momčadi Stefana Piolija. U 25 prvenstvenih nastupa zabio je sedam golova i tome pridodao šest asistencija.

Pulisic je i proteklog petka bio jedan od bitnijih igrača u teško izborenoj pobjedi Milana na gostovanju kod Lazija. Sudjelovao je i u jednom incidentu na kraju utakmice kada je zbog prekršaja nad njime, izravni crveni karton dobio domaći veznjak Matteo Guendouzi.

Amerikanac koji se početkom svoje karijere mogao opredjeliti i za igranje za hrvatsku reprezentaciju, otkrio je da je nakon utakmice u Rimu dobio brojne prijetnje smrću. Na svom je Instagramu objavio prepiske s nekim svojim pratiteljima.

"Nikad nisam sreo niti jednog nogometaša na ulici i vjerojatno ni neću, ali ako mi se to jednog dana dogodi, nadam se da ću sresti tebe da te ulovim, odvratan si i ružan", napisao je Pulisicu jedan pratitelj, a drugi je pak otišao i korak dalje:

"Sve se vraća, sve se plaća. Nadam se da će ti netko ubrzo slomiti noge i da opet dugo nećeš igrati."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije