Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRETJERAO JE

Talijani otkrili što je Jurić rekao suparniku usred utakmice, zbog ovoga bi mogao na dugo hlađenje

ITA, Serie A, AS Roma vs Torino FC
EXPA/ laPresse/ Alfredo Falcone
03.03.2024.
u 12:17

Nakon šokantne poruke koju mu je odaslao preko klupe ipak se ispričao, no sve je uvedeno u zapisnik

Nije bilo golova u dvoboju Torina i Fiorentine u 27. kolu Serie A, a činilo se da neće biti ni incidenata po kojima će se ta utakmica eventualno pamtiti. No, bilo ih je jer je u 90. minuti hrvatski trener Ivan Jurić zbog vrijeđanja suparničkog stratega Vincenza Italiana dobio izravni crveni karton.

Talijanski list La Reppublica navodi da je Jurić nakon jednog protesta kojeg je Italiano uputio prema sucu rekao suparničkom treneru: 'Prerezat ću ti grlo'! Nije to čuo glavni sudac dvoboja Matteo Marchetti, ali jest četvrti sudac koji je stajao nedaleko između Jurića i Italiana pa je to notirao i u službenom zapisniku.

Nakon toga što je Jurić rekao Italianu moglo je doći i do fizičkog sukoba između dva trenera. No, brz na reakciji bio je Marco Pellegri, tim-menadžer Torina koji je požurio stati između njih. Nedugo nakon završetka utakmice iz svečane lože se na teren spustio i predsjednik Torina, Urbano Cairo koji se pošao ispričati treneru Fiorentine.

Nakon ovoga bi Jurić mogao na dulju kaznu, sigurno ga neće biti sljedećih nekoliko utakmica na klupi Torina. Na poslijetku, pala je i isprika, a talijanski mediji objavili su sliku zagrljenih Jurića i Italiana uz izjavu hrvatskog trenera.

- Možemo li se zagrliti? Bio sam zao prema Vincenzu, prešao sam granicu i moram se ispričati - rekao je Jurić, a Fiorentinin trener spremno je prihvatio ispriku pa dodao:

- Nadam se da će ova slika nas dvojice na kojoj se grlimo biti ona koja će se objavljivati. To mora biti primjer drugima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije