Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Naslijedio Čanka

Nesuđeni hrvatski izbornik preuzeo Partizan

Andrea Trinchieri
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
01.11.2018.
u 18:27

Partizan se trenutačno nalazi na sedmom mjestu regionalne ABA lige sa dvije pobjede i tri poraza u prvih pet kola.

Talijanski košarkaši stručnjak Andrea Trinchieri (50) imenovan je za novog trenera beogradskog Partizana. Trinchieri će za kormilom beogradskog kluba naslijediti Nenada Čanka, a potpisao je ugovor na tri godine.

Talijanski stručnjak je posljednjih godina u nekoliko navrata bio kandidat i za klupu hrvatske reprezentacije, ali posao nije realiziran. Rođen je u Milanu, ali mu je majka Hrvatica i dobro govori naš jezik.

Posljednje četiri godine je vodio njemački Brose Bamberg osvojivši tri njemačka naslova prvaka, jedan Kup i Superkup. Vodio je i UNICS iz Kazanja, te talijanske klubove Cantu, Veroli Basket, Gruppo Triboldi Basket, te Juvecaserta Basket. Od siječnja 2013. do lipnja 2014. vodio je i grčku reprezentaciju.

Partizan se trenutačno nalazi na sedmom mjestu regionalne ABA lige sa dvije pobjede i tri poraza u prvih pet kola.

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:49 02.11.2018.

Na večitom derbiju neka pancirno odijelo navuče upozorite ga !

SO
Sos
19:26 01.11.2018.

Vragovi jugoslovenski

NA
Napalm
21:21 01.11.2018.

Majku vam božju, stvarno nisam nacionalist, ali ovdje je više "vesti iz komšiluka" nego li iz Hrvatske.Zaboli me skituljac za Partizan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije