Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ni traga ni glasa

Nestao! Hvalio se da ide na SP, a nitko ne zna gdje je Henry Belle

Henri Belle (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
29.05.2014.
u 22:56

Situacija je vrlo komplicirana i čudna, a glavni sudionik se ne javlja. Gdje je točno Belle ne zna čak ni njegov menadžer

Nogometaš Splita Henry Belle prije dva tjedna slavio je pozivanje u kamerunsku reprezentaciju, koja se priprema u Austriji, no sada ga u toj reprezentaciji nema. A nema ga ni u domovini, a ni kod djevojke u Parizu. Dečko je jednostavno netragom nestao. Postalo je čak upitno je li doista bio pozvan u reprezentaciju. Na papiru jest, no možda je poziv falsificiran. Naime, broj faksa s kojeg je u NK Split došao poziv je +79, što nije pozivni broj Kameruna (+237), već Rusije i Abhazije!

Situacija je vrlo komplicirana i čudna, a glavni sudionik se ne javlja. Gdje je točno Belle ne zna čak ni njegov menadžer.

>>Belle dobio poziv u reprezentaciju Kameruna

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar dystopia
dystopia
07:33 30.05.2014.

sigurno je već u Brazilu.

NE
neki
07:35 30.05.2014.

Pa službeni Finkeov popis je objavljen, na njemu Bellea nema, a ovi se čude nečemu...

GI
gismund
13:00 30.05.2014.

ako je lagao da ide u repku, ja bih mu odmah dao papire i adio zauvijek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije