Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U TURSKOJ

Pucali na autobus Fenerbahčea, vozač završio u bolnici!

Fener autobus
Printscreen Youtube
04.04.2015.
u 22:53

Vozač je prebačen u bolnicu, a osim njega nitko nije stradao. Policija je na kraju zaustavila promet kako bi ispratila nogometaše u zračnu luku.

Nepoznate osobe večeras su iz vatrenog oružja pucale na autobus Fenerbahčea koji se vraćao s gostovanja kod Rizespora. Napad se dogodio blizu zračne luke u Trabzonu.

Turski mediji pišu da je vozač pogođen. Nogometaši i stručni stožer su reagirali i spriječili da autobus ne sleti s ceste.

Vozač je prebačen u bolnicu, a osim njega nitko nije stradao. Policija je na kraju zaustavila promet kako bi ispratila nogometaše u zračnu luku.

Inače, Fenerbahče je slavio 5:1 čime je zadržao vodeću poziciju na ljestvici.

>> Huligan se pobrinuo za lošu uvertiru u derbi - kamenjem razbio

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije