Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ED SHEERAN

Neobično: Pop-zvijezda postala sponzor engleskog nogometnog kluba

FILE PHOTO: Ed Sheeran in the stands
Reuters Staff/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
06.05.2021.
u 18:29

"Uvijek sam uživao u svojim posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačima opet dopuste ulazak na stadione," dodao je Sheeran

Engleski nogometni klub Ipswich Town možda proživljava teška vremena, ali se nada da će novi ugovor o sponzorstvu s popularnim pjevačem Edom Sheeranom od njih stvoriti "A Team" s vojskom navijača koju bi činili obožavatelji riđokosog pjevača.

Ipswich, čiji je nadimak 'Tractor Boys', osvojio je FA kup 1978. godine i Kup UEFA, preteču Europske lige, 1981. godine, ali sada se nalazi u trećoj ligi.

Prema jednosezonskom ugovoru sa Sheeranom, koji živi u blizini Ipswicha i koji je fan ekipe, igrači će na plavim dresovima imati logotip s matematičkim simbolima (plus, minus, jednako, podijeli, pomnoži) i riječ TOUR.

Simboli se odnose na Sheeranove naslove albuma, a iako on nije objasnio logotip, mogli bi biti dio promocije za nadolazeću turneju.

"Sve će se otkriti na vrijeme", rekao je Sheeran (30) za web stranicu kluba. “Nogometni klub velik je dio lokalne zajednice i ovo je moj način da pokažem svoju podršku."

"Uvijek sam uživao u svojim posjetima Portman Roadu i radujem se povratku tamo čim navijačima opet dopuste ulazak na stadione," dodao je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije