Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI KAPETAN
Povratak na članak

Neobično: Luka Modrić se ne sjeća kad je debitirao za Hrvatsku

Modrić je za Hrvatsku debitirao 1. ožujka 2006. u prijateljskoj utakmici u Baselu u kojoj smo slavili s 3:2.

Komentari 8

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
15:06 13.06.2017.

Luka je car!

VL
JU
juma
12:25 13.06.2017.

Zasto bi se morao sjecati datuma? Sjecate li se tocnog datuma kada ste posli u skolu, diplomirali ili se zaposlili? Vecina vjerovatno ne. Mnogi od nas se ne bi sjetili niti datuma vjencanja, da im nije podsjetnika u bacnom krevetu.

VL
DU
Deleted user
17:11 13.06.2017.

Sjećate li se vi kad ste bili hrvatska novina ,a ne srpska. Nikada nećete hrvatsku oteti. Luka i Janica vrijede više nego 100 torcida i 100 Hajduka. Luka je najbolji hrvatski igrač svih vremena . Ponos Hrvatske i Dinama.

VL
ME
megaton
14:46 17.06.2017.

Nije stvar jel se sjeca ,nastupa,nego sto kao svi rvati, vole svoj novcanik vise od bilo cega,kunu se u sveti dres,a prijavljeni svugdje samo ne u domovini u koju se kunu,suker ,ivanisevic,kostelic,itd itd,ikone hr sporta,a porez nula bodova,izigravaju bogove,zato podrzavamm svako pljuvanje po modricu I slicnima ,jer mi obicni ,ljudi samo to mozemo,drugo nismo sposobni

VL
BM
branko.mihalic1
18:24 13.06.2017.

Nisu u pitanju navijačke skupine nego nepoštivanje zakona i neplaćanje poreza a ostalo moraju za minimalac plaćati državi a još mnogi prijavljeni u stranim zemljama sto je postenje

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.