Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAZ OD DINAMA

Nenad Bjelica: Za naslov prvaka treba nam više, svi u Osijeku moraju to željeti

Zagreb: Utakmica Prve HNL između GNK Dinamo i NK Osijek
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
08.05.2022.
u 22:21

- I Dinamo i Hajduk su više željeli ovu titulu, ali treba nam nešto više za naslov. Bili smo dobar kandidat, ali svi u klubu moramo više željeti naslov. Dinamo i Hajduk još su ispred nas.

Osijek je u derbiju na Maksimiru izgubio od Dinama (0:3) i tako se definitivno oprostio od utrke za naslov. Susret je analizirao osječki trener Nenad Bjelica.

- Zaslužena pobjeda Dinama. Do isključenja smo bili konkurentni, ali nakon toga je bila jednosmjerna utakmica. Prekvalitetan je Dinamo da to ne bi iskoristio. Nemam previše toga prigovoriti svojim igračima. Isključenje je presudilo utakmicu - rekao je Bjelica i dodao:

- Imali smo šansu Miereza, gol nam je poništen zbog igranja rukom... No, nakon isključenja Dinamo je bio puno bolji i nismo ga uspjeli ugroziti.

Na kraju su se kobnima pokazali raniji kiksevi.

- Svi smo gubili bodove, i Dinamo, Hajduk, Rijeka... Znali smo da moramo ići na tri boda, tako smo se postavili, tako smo izgledali u prvom poluvremenu.

Osijek neće osvojiti naslov.

- I Dinamo i Hajduk su više željeli ovu titulu, ali treba nam nešto više za naslov. Bili smo dobar kandidat, ali svi u klubu moramo više željeti naslov. Dinamo i Hajduk još su ispred nas, a mi ćemo možda dogodine.

Ostaje li Bjelica na klupi Osijeka?

- To nije tema razgovora, imam godinu dana ugovora i vidjet ćemo što će biti.

>> Pogledajte atmosferu na Maksimiru

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:09 09.05.2022.

Očajni ste.

NA
nahty
23:41 08.05.2022.

U tri zadnja kola ste uzeli čak 1 bod. Igrali ste kao balerine na sve tri utakmice. Ili bolje rečeno niste igrali nikako.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije