Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRE VIJESTI

Nenad Bjelica uspješno operiran: Hvala svima koji brinu, već sutra idem kući

Nenad Bjelica
Davor Javorović/Pixsell
03.10.2020.
u 09:59

Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana.

Operacije kralježnice trenera Osijeka Nenada Bjelice je uspješno prošla u Poliklinici Rotim. U cijelosti prenosimo službeno priopćenje NK Osijeka.

"Naš trener Nenad Bjelica uspješno je operiran i dobro se oporavlja nakon kirurškog zahvata kojega je imao u petak u večernjim satima. Kao što je poznato, šef stručnog stožera Bijelo-plavih suočio se s velikim problemima glede bolova u leđima, pa su sve liječničke preporuke bile takve da je operacija kralježnice nužna i neodgodiva. Obavljena je u Poliklinici Rotim, u Specijalnoj bolnici Neurospine, a Bjelica je bio u sigurnim rukama uglednog specijalista neurokirurga prof.dr.sc. Krešimira Rotima. Sve je dobro prošlo, Nenad će još ovoga vikenda ostati u bolnici, a od ponedjeljka će već biti na kućnom oporavku.

Imajući u vidu uspješnost obavljenog zahvata i Bjeličino trenutno stanje, očekuje se da će kormilar Osijeka na svom poslu u Gradskom vrtu biti već za sedam, osam dana.

Nogometni klub Osijek zahvaljuje doktoru Rotimu i njegovim suradnicima te cijelom liječničkom timu tamošnje Poliklinike na promptnoj reakciji, iskazanoj brizi, dakako i odrađenoj operaciji koja će našem treneru omogućiti normalno funkcioniranje nakon izraženih problema koje je imao u posljednja dva tjedna. Također, zahvala ide i svima u osječkom KBC-u koji su se na bilo koji način angažirali da bi Bjelica lakše prevladao probleme koje je do sada imao.

Na utakmicama u Šibeniku i Crikvenici Osječane će s klupe voditi prvi pomoćni trener, Austrijanac Rene Poms uz asistenciju Nine Bule", stoji u priopćenju kluba.

A javnosti se putem svojeg Facebook profila oglasio i Bjelica.

Operacija kralježnice je uspješno apsolvirana. Hvala svim sestrama, doktorima te ostalom osoblju Poliklinike Rotim Specijalne bolnice Neurospine u Zagrebu na velikoj brizi. Isto tako, zahvala svima u osječkoj bolnici koji su me zadnja dva tjedna pokušavali osposobiti za svakodnevni rad u mojem NK Osijeku. Hvala mojoj obitelji te svima koji brinu za mene. Sutra već idem kući. Jedva čekam povratak na zeleni teren...i povratak novim radnim pobjedama! Vaš Neno", stoji u Facebook objavi Nenada Bjelice.

Ključne riječi

Komentara 1

Učitelj
11:34 03.10.2020.

kbk za austrijanca trenera osijeka, od kad je osijek glavna vijest u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije