Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DERBI KOLA
Povratak na članak

Bjelica zanimljivom izjavom najavio derbi s Dinamom: Volim se vraćati u Maksimir...

– Ta nam je utakmica jako važna, no poslije dolaze i neke druge podjednako važne – izjavio je

Komentari 5

HR
hrvat123
07:52 20.11.2021.

sigurno da se voli vracati u Maximir jer to mu je bio najveci klub u zivotu do kojeg je slucajno dosao i prokockao i nikad vise nece imat priliku da vodi klub svjetske vrijednosti i bez podcjenjivanja mislim da je i Rijeka za njega preveliki zalogaj ali mislim da ce nas danas pobjedit jer sa Krznarom smo mi svakim danom sve slabiji

VL
IS
istina00
16:10 19.11.2021.

e moj bjelica, ako ne možeš dobiti ovakav dinamo s priučenim trenerom krznarom na klupi i uz to još ozlijeđene petkovića, ademija, čopa, bulata...., onda se stvarno ostavi trenerskog posla!

VL
ZA
zagi101
22:54 19.11.2021.

obično ne prognoziram ali dinamo bu pokazal da ipak ima bolji sastav i bolju igra, šta god drugi pričali ali bute vidli opet sutra ko i u Osijeku

VL
KP
Karlovacko pivo
12:57 19.11.2021.

Idemo na Maksimir po pobjedu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.