Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER OSIJEKA

Nenad Bjelica: Ova je ekipa bez samopouzdanja, to je svima jasno

Osijek: NK Osijek i NK Slaven Belupo u utakmici 3. kola Prve HNL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/6
31.07.2022.
u 22:01

- Definitivno, ekipa je bez samopouzdanja. To je valjda jasno svakom nakon ova dva poraza. Normalno da je teško bilo igrati ako se zna da smo igrali prije tri dana.

U susretu 3. kola Prve HNL Osijek i Slaven Belupo su na Gradskom vrtu odigrali bez golova.

Nakon ligaškog poraza od Lokomotive (1:2), te šokantnog ispadanja iz Europe od kazahstanskog Kizilžara, Osijek je nastavio s razočaravajućim predstavama i protiv Slaven Belupa odigravši 0:0.

Ovaj rezultat sasvim sigurno će dodatno pojačati pritisak na trenera Nenada Bjelicu kojem je leđa okrenula i Kohorta.

- Definitivno, ekipa je bez samopouzdanja. To je valjda jasno svakom nakon ova dva poraza. Normalno da je teško bilo igrati ako se zna da smo igrali prije tri dana. Svejedno mislim da smo u prvom poluvremenu igrali dobro i imali dobru energiju, nismo dali Slavenu puno toga. U nastavku smo pali, zato smo radili izmjene. Neke su nam nešto donijele, a neke ne. Sve u svemu, realan rezultat - rekao je Bjelica.

Sada Osijeku slijedi susret s Istrom.

- Imamo čitav tjedan ispred sebe pa ćemo vidjeti što ćemo napraviti. Možda će se netko od igrača iz drugog plana nametnuti, možda se danas netko ozlijedio. Ponavljam, čitav tjedan je ispred nas, odlučit ćemo se za najboljih 11 - zaključio je Bjelica.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Komentara 2

Avatar slava.ukrajini
slava.ukrajini
08:31 01.08.2022.

kaže bjelica da je ekipa bez samopouzdanja...ima li on možda kakve veze s time ili???

BE
Berlioz
11:02 01.08.2022.

Kako je Bjelica bio bahat u Dinamu, uvjeren da je on jedini zaslužan za dobre rezultate. Umislio se da je bolji trener nego što jest, da će doći u Osijek i zahvaljujući njegovoj genijalnosti pobijediti Dinamo i postati prvak. E da mu ego nije toliko napuhan, sad bi mogao shvatiti koliki je genijalac, ovako će i dalje vjerovati da je on poseban.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije