Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽESTOKA OBJAVA ZA BIVŠEG IDOLA

Kohorta poručila: Bjelica voli Osijek samo za novac, on je lažovčina

Osijek je rezultatom 2:1 pobjedio Goricu
Davor Javorovic/PIXSELL
31.07.2022.
u 14:58

Nenad Bjelica i stručni stožer se nisu uopće pojavili na sastanku s navijačima, prema navodima osječke navijačke skupine.

Još se priča o debaklu Osijeka u europskoj utakmici protiv Kizilžara, strasti se nisu smirile, a Kohorta je preko Facebooka izdala ošto priopćenje. Najvjerniji navijači su ozbiljno zamjerili Nenadu Bjelici.

- Naša ljubav prema Nogometnom klubu Osijek je bezuvjetna, a interes voljenog KLUBA na prvom nam je mjestu. Upravo iz tog razloga, a kako bi se prije iduće utakmice sa Slaven Belupom barem donekle smirile strasti, inicirali smo zajednički sastanak s predstavnicima igrača i stručnog stožera.

Na sastanku je igračima obrazložen stav grupe vezano uz njihove posljednje nastupe, a posebice im je objašnjen kodeks ponašanja kojega se trebaju pridržavati u odnosu prema KLUBU i u odnosu prema navijačima.

Da sastanak ne prođe u potpunosti uspješno pobrinuo se onaj kojemu bi smirivanje uzavrele situacije trebao biti prioritet – Nenad Bjelica. Šef stručnog stožera nije se pojavio na sastanku jer očito kako mu ponos i ego ne dozvoljavaju da sjedne za stol s navijačima koji su zadnja linija obrane interesa KLUBA.

28.07.2022., stadion Gradski vrt, Osijek - Uzvratna utakmica drugog pretkola UEFA Europa konferencijske lige, NK Osijek - FC Kyzylzhar. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Kohorta traži odlazak nekadašnjeg miljenika Gradskog vrta

Iako smo i nakon posljednje europske utakmica jasno poručili koga smatramo glavnim i odgovornim krivcem za najveću blamažu u novijoj povijesti kluba, ali i za posljednje nemoćne, negledljive i neuspješne nastupe, željeli smo u dobroj namjeri uspostaviti dijalog i čuti planove trenera i igrača za nastavak sezone.

S obzirom na to da je trener odbio pruženu ruku, od danas će u našem fokusu biti jedan cilj – ODLAZAK NENADA BJELICE.Trener NK OSIJEKA lažnim i licemjernim ponašanjem umotanim u jeftini PR pokušao je sebe izdići iznad kluba.

Bezuspješno! Nitko nije veći od našeg KLUBA a posebno ne osoba koja svoj KLUB „voli“ za 1,2 milijuna eura godišnje odnosno 100.000,00 eura mjesečno, ili još jednostavnije rečeno za 3.000,00 eura dnevno. - poručili su iz Kohorte preko njihove Facebook stranice. 

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 11

MI
Miko33
15:22 31.07.2022.

Bjelica da ima zrno časti sam bi dao ostavku. Ovako čeka otpremninu kao zadnji kokošar.

DU
Deleted user
15:52 31.07.2022.

Za te novce (Bjeličina plaća) mogli su kupiti 10 nadarenih mladih hrvatskih nogometaša. I isto bi bili 3. u HNL.

BD
blue_diamond
15:49 31.07.2022.

Već godinu dana govorim da danas Osijek ima sve uvjete za europski iskorak osim trenera. Sjetite se samo igara prije pandemije, Osijek je izbacio PSV, samo gadna nesreca ga je sprijecila da ne izbaci Rangerse ili Austriju Beč i udje u skupine Europske lige. Danas, kad ima novaca vise nego ikad, kad se dovode igraci na koje ozbiljno baca oko i Dinamo i eminentni strani klubovi, momčad igra očajno i negledljivo, ispada se od kazahstanskih davljenika, doživljava se demoliranje od samo solidnog bugarskog kluba. Želi li Osijek stvarno rezultatski napredovati,Bjelica bi ovog momenta trebao dobiti nogom u guzicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije