Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZGOVOR TRAJAO DVA SATA

Nenad Bjelica napušta Osijek? Bio je na sastanku s jednim klubom, doznajemo detalje razgovora

Nenad Bjelica
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
01.06.2022.
u 14:24

Doznajemo da je sada odluka na Speziji i da će klub kroz nekoliko dana odlučiti hoće li angažirati Bjelicu. S druge strane, u Osijeku nemaju komentara na ovu situaciju i vjeruju da će Bjelica prema ugovoru ostati još jednu sezonu.

Nenad Bjelica mogao bi se ovoga ljeta oprostiti od Osijeka i vratiti u Serie A. Naime, Bjelica je bio na dvosatnom sastanku s Riccardom Pecinijem, direktorom Spezije, kluba koji je naš trener vodio dok je bio dio Serie B. Talijani pišu da je na sastanku bio i Fifin agent Vincenzo Cavaliere.

Bjelica ima još godinu dana ugovora s Osijekom, no talijanski mediji tvrde da se bi se "džentlmenskim sporazumom" mogao razići s klubom uz manju odštetu. Također, priča se ga žele i neki klubovi iz Njemačke.

No, doznajemo da je sada odluka na Speziji i da će klub kroz nekoliko dana odlučiti hoće li angažirati Bjelicu. S druge strane, u Osijeku nemaju komentara na ovu situaciju i vjeruju da će Bjelica prema ugovoru ostati još jednu sezonu.

Ove sezone Spezia je završila kao 16. u Serie A, a Osijek na trećem mjestu HNL-a, iako su do finiša sezone pretendirali i na pehar prvaka. Bjelica se požalio kako ima sve što želi, ali nedostaje mu još nešto da bi mogao napraviti i taj iskorak koji se već od dolaska mađarskih investitora spominje kao glavni cilj kluba iz grada na Dravi, a dolaskom Bjelice nakon neugodnog rastanka u Dinamu ti su se snovi na trenutke činili kao java.  No, Bjeličine izjave pred kraj ove sezone dale su naslutiti da se u jednom od najboljih hrvatskih trenera budi želja za novim izazovima i da je velika vjerojatnost da će napustiti klupu prvoligaša svoga rodnog grada.

Pripreme Osijeka najavljene su za 13. lipnja kada se počinju spremati za novu sezonu HNL-a i nastup u Konferencijskoj ligi. Uskoro ćemo saznati hoće li ambiciozni osječki klub u novu sezonu povesti Bjelica ili netko drugi.

- Ne znam što će se dogoditi. Ali dogodilo mi se prošle godine, ove godine, ne bih volio da mi se dogodi još jednom. Zna se uvjet ostanka, već sam rekao, nemojte da se ponavljam cijelo vrijeme. Ja sam prije 15-16 dana razgovarao s predsjednikom, rekao mu što mislim i kako mislim, ne trebaju mi više Normabeli da zaspim, probudim se bez glavobolje ujutro, mirna su mi duša i srce. Sve što sam rekao bilo je za boljitak kluba, a kako će to vlasnici interpretirati, to je na njima - rekao je Bjelica na završetku sezone.

Ključne riječi

Komentara 5

DO
DOMOBRAN
16:34 01.06.2022.

Ako ti ne odgovara u Osijeku slobodno idi,ima ljudi koji vole klub i grad......SAMO OSIJEK,SVI OSTALI SU PROLAZNI.

DU
Deleted user
14:39 01.06.2022.

Ako Dotičnik napusti Osijek nakon nedovršenog posla tad je pravi Pobjeglica. Osječani, dovedite Zekića ili Tomića.

RA
radolizem
15:48 01.06.2022.

Bjelica je već duže vrijeme nezadovoljan u Osijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije