Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arijan Ademi

'Nemamo što filozofirati, cilj je ulazak u Europsku ligu!"

arijan ademi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
20.08.2014.
u 13:56

- Kvalitetna su momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu.

Dinamo je danas otputovao u Rumunjsku gdje sutra u 19.15 igra protiv Petrolula u play-offu Europske lige. Modri su puni samopouzdanja, vjeruju u sebe i ostavit će zadnji atom snage kako bi ostvarili što bolji rezultat na gostovanju.

- Idemo u Rumunjsku po dobar rezultat, a zna se koji nam je cilj u dvije utakmice protiv Petrolula: plasirati se u Europsku ligu. Nemamo to razloga skrivati niti nešto filozofirati, rekao je Arijan Ademi za klupsku stranicu pa se osvrnuo na Petrolul:

- Kvalitetna su momčad, a posebno su opasni doma gdje prošle sezone u prvenstvu nisu izgubili nijednu utakmicu. To dovoljno govori kakvu podršku imaju kod kuće, a sigurno će i protiv nas stadion biti pun. Vidjeli smo već na pripremama u Sloveniji koliko su dobri. Naravno, nije ta utakmica reprezentativna jer smo tek bili stigli na pripreme i bili na samom početku sezone, no svejedno možemo nešto izvući iz tog susreta. Recimo, Mutu je stvarno odličan igrač i svakim potezom se vidi kako se radi o pravom "španeru", a nezgodni su i Teixeira, Albin i Tamuz. I dva zadnja vezna su im dobra... Jednostavno su dobra momčad i morat ćemo biti pravi.

>>Dinamo očekuje užarena atmosfera: Petrolul u 24 sata rasprodao stadion!

>>Dinamo otputovao u Rumunjsku, evo što je Mamić poručio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije