Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR UTAKMICE
Povratak na članak

Nema tuge ni straha, do Rusije treba popraviti samo jedan detalj u igri!

Nećemo padati u depresiju niti biti ljutiti na vatrene, ali moramo biti iskreni i istaknuti što je pošlo po zlu protiv autsajdera Slovačke u Gradskom vrtu, iako je hrvatska reprezentacija bila miljama bolja momčad na terenu.

Komentari 22

PE
pemulin
13:21 12.10.2021.

Taman kad sam pomislio,da se Dalić konačno pronašao,,on se opet vrati na svoje tvorničke postavke,,,,Pobogu čovječe,,,ne mijenjaj ekipu,,koja daje rezultat,,i čvrstoću obrane,,,,,Pusti mlade da igraju,,i gotovo,,,,,

VL
KJ
kjlćllk
11:28 12.10.2021.

Nevjerojatno je da nitko ne spominje katastrofalan teren, pa vidjelo se otpočetka da lopta nema svoju brzinu niti odskok, da igrači nemaju čvrsto uporište pod nogama. To je stvar logistike, ako Hrvatska propusti ovo svjetsko prvenstvo biti će to zbog logistike, da je bio normalan teren, slovaci bi glatko izgubili, ne možeš igrati brzo ako lopta ne ide svojom brzinom, ne možeš biti motoričan ako ti to onemogućava teren. Hrvatska je tehnički jaka ekipa i naši uvijek moraju imati najbolje uvjete na domaćem terenu da bi te prednosti došle do izražaja, ovako loš teren ne bi niti rusi izabrali za nas. Reći će mnogi ima i gorih ali ima i boljih, Njemačka ili Nizozemska sigurno ne bi ovako važnu utakmicu igrali po ovakvom igralištu već na stadionu s krovom bez kapi kiše.

VL
VO
Volimrukomet
11:49 12.10.2021.

Pa dosta je više dječjeg vrtića. Složi napokon repku. Niti jednu utakmicu nismo odigrali sa ozbiljnijom reprezentacijom. Bože sacuvaj

VL
SP
sportiglazba
12:15 12.10.2021.

Tocno - treba promjeniti Izbornika. Vrlo jednostavno. Nakon toga ce igraci proigrati, poceti davati golove, vise trcati i boriti se. Tako je bilo svaki puta pred promjenu Izbornika. Dio medija do zadnje sekunde brani i opravdava starog Izbornika a svi a svi znaju da je vec bivsi. I sve ce biti OK jedno godinu dvije dok ne dode vrijeme za novu promjenu Izbornika. Tko to nije naucio iz povijesti je naivac.

VL
Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
16:54 12.10.2021.

Rebic je ispravno kritizirao Dalica da nije vec tri godine uspio posloziti i nastimati momcad sa odlicnim pojedincima. Da li je bas Rebic to trebao reci, koji se sam bas nije previse iskazao je druga stvar, ali konstatacija mu stoji i svi objektivni navijaci to znaju. No, Dalica jos uvijek drzi Rusija i to sto ima nekoliko Ferrarija na raspolaganju koji ga individualnom klasom rezultatski spasavaju. Dokle?

VL
KL
Klavocin
16:11 12.10.2021.

Ma kakav teren, ma kakav protivnik, moramo samo priča o našim, o, izborniku dal on ima prvih 11 ili na svakoj utakmici mjenjat 5 početnih, sosu stavlja, sad barišić, stavlja vlašića sad pašalić, sad odjednom ovaj desni bek pa ko je taj. Ni jedna u igrana ni ponavljana akcija, možda korner, možda slobobodnjak. Strašno

VL
IV
IVRI
08:36 13.10.2021.

TIpična ilustracija naše repke na vl: vatreni srušen na leđa! Bilo da pobijede 3:0 ili odigraju remis - VL ima sliku vatrenih pogutih glava, očajavajuće mimike i gestike. Kako ste providni!

VL
SI
sisavac
07:16 13.10.2021.

ajd budite vi taj koji će modriću pokazati vrata, koji će vidi reći da je završio sa svojim nogometom u kockastoj majici. svi su nekako mudri nakon utakmice. i svi znaju tko treba igrati i na kojoj poziciji. čudo jedno kako onda u svojem životu ne znaju ništa, za sebe, kako svoj život poboljšati ,već tu kukaju nad malim plaćama. a oni, tako sposobni... budimo fer pa priznajmo da smo i u rusiji imali jako puno, čak i previše, sreće, što nam je malo skrivilo percepciju naše realne snage. da nije argentinski golman poklonio rebiću loptu, ne bi pobijedili. da nismo dali smiješne golove, završili bi treći u skupini, i srebro bi bio nedosanjani san. i sad igramo prosječno, nemojmo zaboraviti da su nas španjolci nakon rusije potopili sa šest komada, mi u najjačem sastavu, izgledali pogubljeno, i uz svu medijsku potporu i obranu, da si iscrpljeni, bez motiva, ostaje činjenica da su popili 6 komada, a da na terenu nisu ni u jednom trenutku bili ravnopravni. i sad, u ovim kvalifikacijama, se kao i uvijek, mučimo, ako i imamo više udaraca po golu, to je statistički dobro, al su ti udarci na vrtićkoj razini, pukneš po golu samo da pukneš, ionak nemaš kome dodati. slovačka nas je smirila, prosječna ekipa. i što sad?

VL
OV
ovcalila
20:47 12.10.2021.

Dalić je sam sve objasnio deči su igrali dobro zadovoljan sam snjima, ako su dečki dobri a mi stalno jedva preživljavamo onda nevalja trener koji živi na slavi, otišao je Šuker treba otići i Dalić

VL
ZG
zgrcevic
16:14 12.10.2021.

Čudan komentar, čak težak za čitanje. Jedino je totalno ispravan s navijačke strane. Nema predaje. Realnost na utakmici je bila ipak malo drukčija. Najbolji igrača bio je Luka Modrić, ujedno i najstariji. Najlošiji član ekipe je već dugo vremena Dalić. Protiv imalo ozbiljnije ekipe, ovaj put Slovačke, mi zakažemo. Ma kakv loš teren. To su gluposti. Sjetimo se kako je uvijek bio slobodan jedan ili dva protivnička igrača, a mi smo stajali predaleko od tih igrača. Dalić igra bez napadača. Ako do sada nije uvidio da to ne valja, onda nije s njim nešto u redu, ili nezna bolje. Kramarić je zabio gol nakon godinu dana, a onda se napromašivao. Idući gol će zabiti opet za godinu dana. Boljeg napadača sigurno imamo. Nepozvani Petković je bolji od njega.

VL
VI
VinkoS
11:07 12.10.2021.

Rijesenje rebusa = Rebic !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.