Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlično predstavljanje

Nema Mourinha? Nema problema! Solskjaer debitirao petardom

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
22.12.2018.
u 21:02

Crveni vragovi su u gostima kod Cardiffa slavili s 5:1

Junak finala Lige prvaka iz 1999. godine Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer (45), koji je upravo na trenerskoj klupi Manchester Uniteda naslijedio smijenjenog Josea Mourinha, uspješno je započeo svoj mandat. Crveni vragovi su u gostima kod Cardiffa slavili s 5:1.

Pogotke za Manchester United zabili su Marcus Rashford (3), Ander Herrera (29), Anthony Martial (41) i Jesse Lingard (57 - najstroža kazna; 90), a strijelac za Cardiff bio je Camarasa (38 - najstroža kazna).

Subotnje utakmice 18. kola Premier lige donijela su dva iznenađenja. Manchester City je poražen od Crystal Palacea s 2:3, a Chelsea je izgubio od Leicestera sa 0:1.

Komentara 3

DU
Deleted user
23:27 22.12.2018.

Nek je dobio pedalu glumac koji je prognozirao da HR neće u drugi krug u Rusiji

BI
Bilstein
21:22 22.12.2018.

Zvao me poslije utakmice Niel Warnock trener Cardiffa, inace moj dobar prijatelj, i rekao da mu je zao sto je Mourihno dobio otkaz i da je on bio trener oni bi sigurno pobijedili. Ovako dosao drugi covjek koji zna raditii svoj posao. A kako se raduju navijaci Manchestera, odavno nisu.

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:29 23.12.2018.

Znao sam i odigrao Super Handicap na Man U !!!! ! Bravo Dečki !!!! Nikad Mourinha niste htjeli !!!! Super

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije