Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrlo bogata ponuda

Neki prvoligaši igraju i za naslov

'karlovac sport, u Karlovcu su odigrani treæi i e\\u0300etvrti susret finala prvenstva Hrvatske u baseballu. U treæem uspje\\u009Anija je bila vara\\u009Edinska Vindija 11:7, a u e\\u0300etvrtom je ka
'kristina stedul fabac'
23.10.2009.
u 15:37

Nakon prošloga pustog sportskog vikenda, ove subote i nedjelje karlovački ljubitelji sporta imat će problema sasvim druge prirode - kako stići na sve što ih zanima!

Kao domaćin ovog će vikenda, naime, igrati svi gradski prvoligaši, a najgore su u cijeloj priči prošli odbojkaši. Vrlo važan susret trećeg kola protiv jake osječke Murse Pan "prisiljeni" su igrati danas u 20.15 sati, u isto vrijeme kada će na obližnjem Stadionu Branka Čavlovića Čavleka igrati Karlovac i Hajduk, što je utakmica o kojoj već danima bruji cijeli Karlovac. Nema sumnje kako će odbojkaši, nažalost, ovom prigodom ostati "kratkih rukava", ili konkretnije rečeno - prilično praznih tribina.

Zanimljiv subotnji sportski program otvaraju u 16 sati košarkaši Šanca i zagrebačkog Kaptola, u sklopu A-2 lige Centar. Karlovčani će pokušati izbrisati negativan dojam iz prvog kola i teškog poraza od Hermesa.

U 18 sati na rasporedu je iznimno važna rukometna utakmica Karlovačke banke i varaždinskog Varteksa. Karlovački prvoligaš blizu je dna ljestvice i gotovo da imperativno mora pobijediti u ovom susretu, a budući da će susret propustiti prvotimac Višnić, Karlovčani se nadaju da će njegov izostanak barem djelomično nadoknaditi podrška s tribina.

Bejzbolaši po titulu
U nedjelju u 10 sati, za matineju, ljubitelji nogometa u Ilovačkoj šumi mogu popratiti susret Ilovca i zabočke Mladosti, a u 13 sati na rasporedu je jedan od najvažnijih sportskih ogleda ovog vikenda. Na Stadionu Četiri rijeke u Grabriku sastat će se bejzbolaši karlovačke Olimpije i varaždinske Vindije, u možda i presudnom susretu u borbi za naslov prvaka Hrvatske.

Napokon, u 19 sati odbojkašice Karlovca, trenutačno vodeće na drugoligaškoj ljestvici, dočekuju Bjelovar u ŠSD-u Mladost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije