Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska nakon Grčke

Nekadašnji napadač Crvene zvezde stigao u Zagreb, u klubu oduševljeni

Đorđe Rakić
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/2
16.01.2020.
u 16:37

Rakić je proljetnom dijelu prošle sezone, 2018./2019., u dresu Lokomotive upisao deset nastupa, pa iako niti jedan susret nije započeo u prvoj postavi, svejedno je za samo 273 minute zabio dva gola i tome dodao dvije asistencije

Đorđe Rakić (34), nekadašnji napadač Crvene zvezde, vratio se u Lokomotivu, potvrdio je zagrebački klub na društvenim mrežama. 

Rakić je proljetnom dijelu prošle sezone, 2018./2019., u dresu Lokomotive upisao deset nastupa, pa iako niti jedan susret nije započeo u prvoj postavi, svejedno je za samo 273 minute zabio dva gola i tome dodao dvije asistencije.

Srpski napadač je u međuvremenu nastupao za grčki klub Kalamatu, a tijekom bogate karijere je nosio i dresove OFK Beograda, Red Bull Salzburga, 1860 Munchena, Reggine, Al Gharafe, Al Arabija, kineskog Greentowna... 

Svojedobno je igrao je i za mladu reprezentaciju Srbije, koja je 2007. godine osvojila srebro na Europskom prvenstvu u Nizozemskoj.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
17:44 16.01.2020.

Čime je to Đorđe Rakić zadužio i koga nakon respektabilnih klubova u kojima je igrao ( OFK Beograda, Reggine, Al Gharafe, Al Arabija, kineskog Greentowna ) ... da sa 34 godine kada se većina igrača oprašta od aktivnog igranja da zaigra za Lokomotivu ? Ovako mi to više sliči na dresiranje hrvatskih navijača na igrače sa istoka 😫😫

PJ
pjole
18:05 16.01.2020.

izlazi Cambio a ulazi iskusni Minutes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije