Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvoru se promijenila

Nekada uspješna gimnastičarka danas snima filmove za odrasle

Verona van de Leur
Foto: Instagram/Verona van de Leur
08.08.2019.
u 10:45

Kada je 2002. godine zabljesnula u gimnastičkom svijetu, svi su je vidjeli kao buduću veliku zvijezdu. Osvajala je medalje na brojnim natjecanjima te je postala europska i svjetska doprvakinja u vježbanju na tlu

Nizozemska gimnastičarka Verona van de Leur (33) nekada je bila vrlo perspektivna sportašica, a  danas snima filmove za odrasle.

Kada je 2002. godine zabljesnula u gimnastičkom svijetu, svi su je vidjeli kao buduću veliku zvijezdu. Osvajala je medalje na brojnim natjecanjima te je postala europska i svjetska doprvakinja u vježbanju na tlu.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Verona van de Leur
1/13

Verona je tada izabrana za nizozemsku sportašicu godine. No umjesto da je počela graditi sportsku karijeru, zakoračila je u kriminal te je zbog ucjenjivanja 2011. završila u zatvoru.

Boravak iza rešetaka promijenio je njezin život te se nakon izlaska iz zatvora posvetila snimanju filmova za odrasle koje sama producira i u njima glumi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🏎🏍

A post shared by Verona van de leur (@veronagymnast2) on

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:47 08.08.2019.

Nedavno sam razgovarao sa njom i rekao joj da mi je baš drago što se izvukla iz pakla kriminala i što se sada bavi plemenitom profesijom.

BU
busbus59
15:46 08.08.2019.

A daj,nisi joj valjda spočitnuo da je tako najlakše zaradit lovu? Sprcuška se ,uživa,napuši se i zarađuje! Lako je tako! Ajd vozi kamion!

JA
Javnodobro
18:46 08.08.2019.

Bravo za nju. Ja gulim doživotnu i baš me zanima kak če se to završit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije