Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Navijači poručili:

'Neka se ne ljute zgodne Brazilke, ali sambu će večeras plesati Hrvatice!'

navijačice
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
12.06.2014.
u 16:00

Podrijetlom sam Hrvatica rođena u Argentini. Danas će kockasti imati 40 milijuna navijača više jer će cijela Argentina navijati za njih – poručila je čitateljica.

Nakon što smo naše čitatelje pozvali da prognoziraju izglede Hrvatske u večerašnjoj utakmici s Brazilom mišljenja su, kao i uvijek, bila podijeljena. Od euforičnih najava pobjede do pesimističnih prognoza poraza. A potpora Kovačevim izabranicima stigla je i iz daleke Južne Amerike, ali i iz susjedstva.

– Budu li se junački borili za svoju Hrvatsku, za svoj dom, voljet ću ih i ako sve utakmice izgube. Igraju u skupini u kojoj svakoga mogu pobijediti i u kojoj nije sramota od svakoga izgubiti. Vatreni, sretno! S vama sam i u dobru i u zlu, poručio je jedan čitatelj, a nadovezala se čitateljica:

– Podrijetlom sam Hrvatica, ali rođena sam u Argentini. Danas će kockasti imati 40 milijuna navijača više jer će cijela Argentina navijati za njih!

Javio se i navijač iz Dalmacije koji će Hrvatsku bodriti u Brazilu.

– Lijepo je vjerovati kako ćemo pobijediti Brazil na otvaranju ispred cijeloga svijeta. Ali to se neće dogoditi jer Brazil je objektivno daleko iznad nas po kvaliteti. Bilo bi lijepo izboriti neriješen rezultat i onda iznenaditi u utakmicama protiv Meksika i Kameruna.

Čitatelj Zkostevski napisao je da će Makedonci navijati za Hrvate, a Enigma 898 hazarderski poručio:

– Svu imovinu na rezultat 0:2!

Neki su bili stava kako Hrvatska ne može izdržati cijelu utakmicu bez primljenog pogotka.

– A brazilska obrana je kvalitetna i pitanje je možemo li mi njima zabiti, pogotovo stoga što nema najspremnijeg napadača Mandžukića – naveo je čitatelj F48B2.

Za kraj smo ostavili duhovito obraćanje jednog navijača Brazilkama:

– Neka mi ne zamjere zgodne Brazilke, ali sambu će večeras zaplesati naše djevojčice.

Dodali bismo – nećemo imati ništa protiv ako tako bude!

>>Kako će proći Hrvatska u utakmici otvaranja SP-a s Brazilom?

Komentara 6

BO
bgeric.os
17:12 12.06.2014.

sretno nasim deckima,pozdrav iz Egypt

Avatar rajetin
rajetin
16:49 12.06.2014.

Meni ove naše cure izgledaju spremne!

Avatar insideout
insideout
17:35 12.06.2014.

o cemu ove govore kakva samba I hrvatice. zar ove na slici usporedjuju sa zgodnim brazilkama, pa ne znas koja od koje losije izgleda, prave one balkanske kockastoglavate zenturace. da ne znas koje su mislio bi iz srbije su, bugarske, bosne makedonije..a ova sa ocalima nju je stvarno ubila ljepota, nema sta, zgodne brazilke ima da sijeku vene od ljubomore

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije