Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda dinama VELIMIR ZAJEC za VL
Povratak na članak

'Neka Modrić kupi Dinamo. Radili su transfere, sad trebaju spasiti klub. Tone nam cijela liga'

- Ne zanimaju me ni Mamić ni Antolić. Za dobrobit Dinama treba donijeti rješenje da se klub preda nekoj trećoj skupštini ili trećem vlasniku. Tu bi politika trebala odraditi svoje. Brozović, Ćorluka, Gvardiol, Majer... Ima ih dvadesetak koji su napravili ozbiljne transfere, a ozbiljni su karakterno i pokazali su da imaju smisao za biznis - kaže Zajec.

Komentari 21

Avatar mustafa2
mustafa2
19:02 03.02.2023.

"dragi" zajec, sto ti nebi ulozio novac u dinamo, pa ti si najveca dinamova legenda a koliko se sjecam ti si onaj koji je ponosno proglasio "imamo dinamo" i time zagrebackon klubo opet vratio komunisticko ime.

VL
DU
Deleted user
19:01 03.02.2023.

Sve mudrac do mudraca i s tuđim mlate po gloginjama!!

VL
ŽE
Žela26
04:13 04.02.2023.

A tko je stvorio sve te igrače??? Sta ovaj laprda

VL
LP
ljerka.p2911
17:37 04.02.2023.

Nemate ga oravo ni spomeniti antife i komßije

VL
Avatar Le-Freak
Le-Freak
12:14 04.02.2023.

Neka Modric kupi, pa da ga ljevica i njihovi sa lanca pušteni huligani i zetoncici oko Mosta i DP ganjaju dok ne "isuse mocvaru" i dok se sve ne upropasti. Pa nije covjek lud.

VL
HH
Hrvoje Hrk !!
04:38 04.02.2023.

Zakaj bi oni kupili..kupi ti..oni su još mladi...Gvardiol sa svojih 20 godina da je vlasnik dina.a..hvala ne

VL
DU
Deleted user
20:20 03.02.2023.

Bojim se da tonemo

VL
ST
sttipe
14:46 04.02.2023.

Kad se ne može i stisnit i prdnit, odjednom!! Ili biti i pošten i yeben... Izgleda da je u nekoj loži odlučeno da se glavonja makne. Jedino tako bi se maka bez borbe. Oće li uskoro počet izbijat g.vna iz svake rupe, vidit ćemo!!

VL
DU
Deleted user
19:52 03.02.2023.

Brozović, prije svega ps Modrić, Lovren, Mandžukić....bolje da ne kupuju i ne ulaze u Dinamo. Hvala im, ali bolje ne hvala..

VL
TS
tsomething
18:43 03.02.2023.

Neka ga kupi, pretvori u dionicko drustvo i svi cemo kupit dionice. I onda kriminalni milje, sic iz dinama jednom zauvijek.

VL
Avatar barba_barba
barba_barba
21:33 03.02.2023.

Nek Luka kupi NK Zadarkomerc

VL
BE
Berri
19:02 03.02.2023.

Sad se Zajec javlja? Tko je on? Zadnju utakmicu za Dinamo je odigrao 1985.? Sad bi Zajec odlučivao da Brozović , Ćorluka, Majer, Modrić, Olić moraju dati svoj novac! Ok, znam da je grčki kebab dobar, da puca u glavu,, ali nikada Brozović, Majer, Ćorkula Eduardo, Ante Ćorić, Alen Halilović, Gvardiol, Olić, Modrić i Mandžukić, Vrsaljko, Badelj i ostali ne trebaju tražiti mjesto u Dinamu da bilo što plaćaju. Hajduk je to riješio i nitko, od Frane Matošića i Vladimira Beare (ako su još živi) do Zorana Simovića, Dragana Holcera, Zlatka Vujovića , Ivana Gudelja, Asanovića, Bokšića i Štimca, ne mogu donirati niti jedan euro. Kakav Hajduk za veterane. To ne postoji. Kakakv dinamo za Mlinku, Deverića, Hadžijabdića, Borišu Cvetkovića, Harisa Šloru, Šukera, Šalju , Bobana i Hohnjeca. To ne postoji.

VL
BE
Berri
18:29 03.02.2023.

Nikada Modrić ne treba kupiti klub i ući u nogomet na način da bi za bilo što kazneno odgovarao ili potpisivao. To je suludo! Modrić treba ući u HNS, putovati na račun HNS-a, naslikavati se i prigodno dati kakav intervju. To je najracionalnija opcija. Put Modriću su utrli Ćorluka, Olić i Mandžukić, Pletikosa, dakle samo treba izmisliti radno mjesto i uhljebiti Luku Modrića (nakon toga, Dejana Lovrena ) u HNS. Ivan Perišić ima mjesto u Hajduku kao lijevi bočni. Dakle, niti jedan, jedini euro ne treba dati iz svog džepa, samo se treba uhljebiti i uživati na račun stare slave. Jedino je onaj Lino Červar nerazuman, on bi sa 73 godine htio biti neki faktor i uzimati novac od HNS-a! Nema toga više! Nakon 68.- e godine, nikome, u bilo kojem sportu ne bih dao niti eura. Dosta je bilo savjetnika, posbenih savjetnika, specijalista struke, koordinator, direktora, glavnih direktora, viših specijalnih trenera, zaslužnih sportskih radnika, komesara, skojevaca hrvatskih proljećara i branitelja trenerskog poziva. Nema više!

VL
BE
Berri
18:37 03.02.2023.

Luka Modrić, Ivan Rakitić, Marcelo Brozović, Ivan Perišić, Marijo Mandžukić, Ginannluca Chorluca nemaju nikakvu odgovornost za HNL. Nikakvu. Ne trebaju dati ni euro za spas HN-a. Berri im kaže da imaju samo mandat izbaciti uhljebe iz HNS-a i uzimati lovuu sukladno zakonu. Dali su ih optužili za lažne svjedoke? Jesu! Da li su ima razbijali prozore dok su bili na ljetovanju? Jesu! Imaju li na računi minimalno 1 milijun eura? Imaju! Onda trebaju samo se i formalno učlaniti u HDZ, platiti članarinu do 2025. i udružiti se u izbacivanju onih koji članarinu nisu platili od 2008.

VL
PO
porezni.obveznik
18:51 03.02.2023.

Cekaj, lik koji je kod nas sudjelovao u izvlacenju novaca iz Dinama, a u Spanjolskoj pravomocno osudjen na uvjetnu zatvorsku kaznu zbog utaje poreza bi trebao spasiti Dinamo od kriminalaca?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.