Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda dinama VELIMIR ZAJEC za VL

'Neka Modrić kupi Dinamo. Radili su transfere, sad trebaju spasiti klub. Tone nam cijela liga'

03.02.2023.
u 17:50

- Ne zanimaju me ni Mamić ni Antolić. Za dobrobit Dinama treba donijeti rješenje da se klub preda nekoj trećoj skupštini ili trećem vlasniku. Tu bi politika trebala odraditi svoje. Brozović, Ćorluka, Gvardiol, Majer... Ima ih dvadesetak koji su napravili ozbiljne transfere, a ozbiljni su karakterno i pokazali su da imaju smisao za biznis - kaže Zajec.

Komentara 21

Avatar mustafa2
mustafa2
19:02 03.02.2023.

"dragi" zajec, sto ti nebi ulozio novac u dinamo, pa ti si najveca dinamova legenda a koliko se sjecam ti si onaj koji je ponosno proglasio "imamo dinamo" i time zagrebackon klubo opet vratio komunisticko ime.

DU
Deleted user
19:01 03.02.2023.

Sve mudrac do mudraca i s tuđim mlate po gloginjama!!

ŽE
Žela26
04:13 04.02.2023.

A tko je stvorio sve te igrače??? Sta ovaj laprda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije