Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:
Povratak na članak

Neću o Hajduku, više nam nisu konkurenti

– Neka rade što misle da je ispravno – rekao je Mamić.

Komentari 36

MA
majusko
15:35 24.07.2014.

Ustvari bi svi bili sretni da njih nema u ligi. Ionako samo kukaju a da im nema sudaca borili bi se za opstanak.

VL
KE
kentie
17:41 24.07.2014.

Ajdukovci pa vas gradski rival Split ima po banku...pa di ste tad...braća Žužul vam ne smetaju, jel...pa di vam je ponos, di je onaj ajdučki prkos da danas stvari napravite bolje za sutra...izgledate mi ko ucviljene udovice i babe narikače sa piazze...ma dajte...u kurbinu mater...

VL
MA
majusko
18:07 24.07.2014.

jedini teret nasoj ligi i onaj koji ju blati je Hajduk. Nista ne rade imaju momcad za ostanak, UPARAVU ZA PLAKAT, . a bili bi bitni. Ne ide to bratko nigdje u svijetu.

VL
DU
Deleted user
17:19 24.07.2014.

Jao sad će opet ovi u Splitu početi jaukati!

VL
KE
kentie
17:37 24.07.2014.

Ma nemam ništa protiv Ajduka, pa oni su institucija hrvatskog nogometa...al me smeta na koji način se bore za svoje mjesto pod suncem...a to je van nogometa...i to sve van unapređenja igre ekipe i nemilosrdne selekcije za seniorsku momčad...nemilosrdne, onakvu kakvu je napravio pok. Slavko Luštica 1970, kad je iz juniorske došao u seniorsku ekipu, i napravio je pravi dar-mar...čelična metla je preslab izraz za učinjeno...ajde bili tići pitajte Šurjaka, frfu Mužinića, Iku Buljana pa i legendardnog kapetana bilih Juricu Jerkovića kak je to bilo...i mam sa tom novom ekipom su bili prvaci mam, prvu sezonu...ko danas se sićam na proslavi, na zadnjoj tekmi, na teren je uletija pivac koji se nije mico nikud sa centra igrališta, dok je Ajdukova ekipa napadala...pa je golman Vukčević mora dotrčat do pivca i odnit ga sa igrališta...o tempora, o mores..

VL
CA
canajrasim
17:44 24.07.2014.

Dvojbeno je treba li netko tko se preziva Mamić, ili bilo tko iz Dinama, komentirati Hajduk. Ja ne bih, oni nam ionako više nisu konkurenti, neka rade što misle da je ispravno - rekao je Zoran Mamić. >>>> Iako je je vjerovatno ,ipak je prerano tako nesto reci

VL
ER
eragram
17:38 24.07.2014.

A tako je to....netko mora biti prvi, netko drugi a netko mora biti Hajduk!

VL
LI
LigaPrvaka
20:55 24.07.2014.

Dinamo i Mamici su gospoda i ljudi za hajduk i brbljica

VL
AN
antivegan
19:18 24.07.2014.

a je i ona generacija iz 70-ih, mozete ih pitat kako se prodaje utakmica protiv St Etienea, a sumnjive su mi i one sa PSV, HSV ....itd. Kad sam destljecim nakon dogadjaja dozna za mene je Jaduk bar za sada,, skoro pa umra. Mozda kasno palim ali bolje ikad nego nikad.

VL
DU
Deleted user
07:25 25.07.2014.

meni je žao što liga nije napetija ... bilo bi draži a i više jačih utakmica.

VL
MI
Mingan
01:09 25.07.2014.

Nema više mog Dinama. Maksimir je postao brlog jednog bahatog, bezobraznog, lopovskog i besramnog čudovišta. Već nakon prvog kola izjavljuje da će opet, zapravo, biti prvak. Normalno da hoće. Ne bi to tako za svog najvećeg konkurenta, podcjenjivački ni izjavio da nije siguran u svoju nadmoć koja nadilazi običan nogometni teren. Umjesto pokretača ovaj klub je postao tiranin hrv. nogometa. Čestitam .

VL
EP
epulon
21:43 24.07.2014.

Evo ga, on je Zoran, ali i dalje Mamić...

VL
SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
18:19 24.07.2014.

Stari sam navijač Hajduka , odnosno pripadnik stare Torcide . Uvijek smo se više palili na cigane iz BG. nego na purgere Dinamo je bio pravi derbi ali uvijek nekako naš . Hajduk je pokraden imao je ljude koji gaga samo koriste a ova uprava je nesposobna i limitirana kao i momčad . Bit će bolje kad dode novac i vlasnik jer se ozbiljan nogomet ne igra mukte. Ali mi imamo ono što nema niko ni blizu a to je publika odnosno to je vojska navijača a to ćemo i večeras pokazat . Imao sam i prijatelje kod BBB neki su poginuli većina je na istoku kao i mi stara Torcida na istoku Poljuda . Tužno je gledat moji Mamići jednog Dinama bez publike pa vi i ne znate što je značio Dinamo u Jugi za Hrvate , za ludu vam novci , to više nije klub koji je nekad bio jel vas sram poginulih dečki vaših navijača koji bi za Dinamo putovali u BG na batine bez kinte . Uništili ste dušu tog kluba i meni je iskreno žao , to se Hajduku nikad ne može dogodit napravili ste od kluba legende svoj privatni obrt koji radi na javne pare. Hajduk živi vječno !!

VL
Avatar SINIŠA POLJAK
SINIŠA POLJAK
15:55 24.07.2014.

100% je u pravu!!!! Njegov bracek i bracekov zaštitnik Barišić su kupili sve što je potrebno da bi oni ( ne Dinamo ) bili "prvaci" svega i svačega u hrvatskom nogometu.

VL
DO
doktor1
15:54 24.07.2014.

Dinamo je bolji od Hajduka to nije upitno kao što nije upitno da je liga namještena i da Mamić određuje kako i tko će kome suditi. 10tak godina je Reno Sinovčić iz Zadra bio poslanik za te poslove. Hajduku je bolje da bude stalno drugi a da se tako ne sramoti kao Dinamo u Europi.

VL
Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
16:00 24.07.2014.

Znači sutra je veliki zagrebački derbi? O pa to se ne propušta... baš gledam raspored Dinama, u prvih 6 kola 5 puta igraju na Maksimiru. Živio HNL, nema nikih problema.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.