Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MAMIĆ:

Neću o Hajduku, više nam nisu konkurenti

Zoran Mamić
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
24.07.2014.
u 15:15

– Neka rade što misle da je ispravno – rekao je Mamić.

Dinamo prije Aalborga igra sutra (25. srpnja) protiv Lokomotive, a trener Zoran Mamić podsjetio je da su se u zadnjoj utakmici u zadnji čas spasili od poraza pa moraju biti oprezni.

Vaha nije zvao za Soudanija

– U Osijeku su pokazali da su rastrčani, brzi i neugodni, no mi želimo nastavak serije, još bolju našu igru – kazao je mlađi Mamić.

Ta će utakmica dobro doći plavima za još malo uigravanja pred put u Aalborg i treće pretkolo Lige prvaka.

– Ovog vikenda ponovno ćemo uživo gledati Dance, već smo gledali i snimke nekih njihovih utakmica.

Može li ih se usporediti s bečkom Austrijom zbog koje je Dinamo ostao bez Lige prvaka prošle godine?

– Teško je uspoređivati, igraju drukčiji nogomet, ofenzivnije. Da, to bi nam trebalo više odgovarati – rekao je Zoki.

Dinamo je opet preko Soudanija riješio pitanje prolaska, s obzirom na to da je dobro igrao i na SP-u za Alžir, opravdana je bojazan da bi Dinamo mogao ostati bez njega.

– Nemam nikakvih naznaka da bi mogao otići – tvrdi Zoran Mamić.

Spominjao se i Halilhodžić, njegov bivši izbornik, koji bi ga možda radio vidio u svom Trabzonsporu.

– Nije me Vaha zvao zbog njega. Ali, imamo neke igrače, koji nisu ni njegovi ni naši, za koje smo zainteresirani, koje bi i oni i Dinamo rado doveli u svoje redove.

Hm, možda Vaha popusti, pa se Dinamo još pojača.

Kako bilo, Soudani je zasad tu, ali koliko znamo, mnogo je zainteresiranih. Trabzon teško može platiti ono što bi Dinamo tražio, Turci ne mogu platiti skuplje od pet milijuna eura, a Soudani stoji barem dvostruko. Alžirčev menadžer Danko Đikić nije želio razgovarati o toj temi.

Đikić bez komentara

– Ne mogu ništa komentirati, Soudani je igrač Dinama i o svemu odlučuje Dinamo – kratko je kazao Đikić.

A '‘pucnjevi'’ iz Poljuda i Maksimira ne jenjavaju. Iz Splita i Hajduka stiže novi ‘'pokret otpora'’, prijeti se i istupanjem iz lige.

– Dvojbeno je treba li netko tko se preziva Mamić, ili bilo tko iz Dinama, komentirati Hajduk. Ja ne bih, oni nam ionako više nisu konkurenti, neka rade što misle da je ispravno – rekao je Zoran Mamić.

>> Aalborg je po snazi kao Rijeka, ali igra na puno drugačiji način

Komentara 36

MA
majusko
15:35 24.07.2014.

Ustvari bi svi bili sretni da njih nema u ligi. Ionako samo kukaju a da im nema sudaca borili bi se za opstanak.

KE
kentie
17:41 24.07.2014.

Ajdukovci pa vas gradski rival Split ima po banku...pa di ste tad...braća Žužul vam ne smetaju, jel...pa di vam je ponos, di je onaj ajdučki prkos da danas stvari napravite bolje za sutra...izgledate mi ko ucviljene udovice i babe narikače sa piazze...ma dajte...u kurbinu mater...

MA
majusko
18:07 24.07.2014.

jedini teret nasoj ligi i onaj koji ju blati je Hajduk. Nista ne rade imaju momcad za ostanak, UPARAVU ZA PLAKAT, . a bili bi bitni. Ne ide to bratko nigdje u svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije