Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo gostovanje

Nećete vjerovati što su navijači iz Walesa napravili u Beogradu

Navijači walesa
Foto: Screenshot
06.07.2017.
u 13:18

Navijači iz Walesa ostavili su dubok trag gostujući u Beogradu

Iako su vijesti o navijačima uglavnom negativne, navijači zapravo često pomažu drugima. Jedna takva priča ovog puta dolazi iz Beograda.

Srpski Blic objavio je priču o humanitarnoj pomoći navijača reprezentacije Walesa. Nakon nedavne kvalifikacijske utakmice za Svjetsko prvenstvo navijači su se odlučili upoznati s Beogradom, a usput i pomoći na nekoliko načina. 

Prvo su darovali krv za jednog ranjenog navijača Partizana, a potom su u Kulturnom centru Grad prikupljali pomoć za Centar za zaštitu dojenčadi, djece i mladih. 

Nakon povratka u Wales, skupili su preostale srpske dinare iz svojih novčanika i na svojoj službenoj stranici na Twitteru objavili kako su skupili 187.390 srpskih dinara, odnosno 1551 euro, i dodali kako to uplaćuju za srpsku djecu, što, pretpostavljamo, znači da doniraju Centaru za koji su već prikupljali pomoć.

Komentara 4

Avatar debela koli
debela koli
14:34 06.07.2017.

Navijači iz Walesa?! Valjda iz Velsa? Zašto onda nisu navijači iz Scotlanda ili Germanyja?

DE
desperadikus
14:14 06.07.2017.

Da su to uradili u ZG bilo bi u redu. Svaka cast momci. Kod nas je u redu da se pesnica Mamic junacki sa ledja

Avatar nula
nula
13:56 06.07.2017.

Joooj, dirljivo. Evo mi i suzee potekose. Niz ledja ... )-:

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije