Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fenomenalna fora

Nećete vjerovati što su čelnici Borussije ostavili svojim navijačima na sjedalu

Manchester City - Borussia Monchengladbach
Foto: Reuters/PIXSELL
15.09.2016.
u 12:15

Na žalost njemačke momčadi, ni podrška vjernih navijača nije ih spasila od uvjerljivog poraza, Manchester City slavio je s 4:0.

Borussia Mönchengladbach u prvom je kolu Lige prvaka gostovala u Manchesteru, odmjerila je snage s Pepovim Cityjem. Utakmica se trebala igrati u utorak, ali je zbog poplave uzrokovane snažnom kišom odgođena za srijedu.

Zbog toga su čelnici gostujućeg kluba odlučili izvesti sjajnu foru i napisati "ispričnice" svojim navijačima koji su ostali u Engleskoj do srijede. Svakom od njih na sjedalu su ostavili papir na kojem je pisalo:

"Dragi gospodine, dragi šefe,

Nažalost, vaš zaposlenik se u četvrtak ne može pojaviti na poslu jer je u Manchesteru kako bi ispunio važnu dužnost i podržao Borussiju Mönchengladbach u utakmici Lige prvaka. Hvala vam što prihvaćate njegovu ispriku jer je morao ostati dan duže. Žalimo zbog neugodnosti koje ovo može uzrokovati vašoj firmi, ali u isto vrijeme se nadamo da ćete imati razumijevanja.

Srdačan pozdrav iz Manchestera,
Max Eberl, sportski direktor."

Na žalost njemačke momčadi, ni podrška vjernih navijača nije ih spasila od uvjerljivog poraza, Manchester City slavio je s 4:0.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije