Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eldorado za nogometaše
Povratak na članak

Nećete vjerovati koliku plaću u Kini ima Pelle, promijenio je poredak najplaćenijih!

Na listi deset najbolje plaćenih nogometaša na svijetu čak četvorica igraju u Kini, Brazilac Hulk, zatim Talijan Graziano Pelle, Argentinac Ezequiel Lavezzi i Kolumbijac Jackson Martínez.

Komentari 3

Avatar temohpab
temohpab
21:06 12.07.2016.

ja kad nešto napiSem pročitam to ponovo. Je, vidi se :-)

VL
IP
ispeci.pa.reci
17:45 12.07.2016.

"poredah" koja je to riječ? ja kad nešto napisem pročitam to ponovo da utvrdim da li je ok i razumljivo napisano al očito vi nemate tu praksu

VL
Avatar Bud Humski
Bud Humski
23:33 12.07.2016.

Samo je pitanje vremena kad ce igraci poput Ronalda i Messija poceti odlaziti u Kinu. Nitko nije imun na velike kolicine novca, a zna se da "novac busi cak i tamo gdje burgija nece". Bas me interesira kako bi ova dva spomenuta igraca reagirala da sada iz Kine stigne ponuda od 50-60 milijuna eura na godinu neto, plus sponzorski ugovori kojih ne bi nedostajalo... A kad najbolji pocnu odlaziti, za njima ce i svi ostali... Za desetak godina, kineska liga bi mogla postati najgledanija liga na svijetu, bez obzira kako to sada nevjerovatno izgledalo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.