Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boje li ga se?

Nećete vjerovati kako se igrači Uniteda obraćaju Ibrahimoviću

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/Pixsell
1/12
22.11.2017.
u 17:58

Švedski napadač o sebi govori u superlativima, što mnoge zabavlja, a nekima je zbog toga odbojan i bahat.

Zlatan Ibrahimović poznat je kao fenomenalan nogometaš prepun samopouzdanja, zbog čega je u najmanju ruku kontroverzan. Švedski napadač o sebi govori u superlativima, što mnoge zabavlja, a nekima je zbog toga odbojan i bahat.

Primjerice, nedavno se vratio na teren nakon duže stanke zbog ozljede, a izjavom o tome kako je postao jedan od najboljih ponovno je privukao pozornost.

- Mentalna snaga je broj jedan u ovoj situaciji, a ja sam mentalno jak. Nedodirljiv sam. Kad odlučim nešto napraviti, nitko mi ne može ući u glavu. Rekao sam da ću osvojiti Švedsku i do doručka sam je osvojio. Do ručka sam pokorio Europu, a do večere sam osvojio svijet. To je bio moj plan i upravo se to dogodilo, rekao je Ibra.

Zlatan Ibrahimović
1/5

I dok smo navikli da sam o sebi govori sve najbolje, vratar Uniteda David de Gea objavom na Twitteru otkrio je da i njegovi suigrači o njemu govore na taj način. Vjerojatno iz strahopoštovanja. Španjolca ga je nazvao - Bog.

Objavio je fotografiju na kojoj se vidi kako njih dvojica razgovaraju, a ispod napisao:

"Ponekad 'Bog' razgovara i s ljudima", napisao je De Gea.

Komentara 6

FO
fobos
20:32 22.11.2017.

On je samo jedan od mnogih nogometaša koji trče za loptom kao i psi kad im neku igračku baci. Stvar je u tome da je iz toga biznis nastao jer mnogi među nama gledaju kako oni trče i nabijaju tu igračku. Još gore je da mnogi vide idole u njima i sanjaju o tome da postanu uspješni kao njihovi omiljeni psi dok im život propada iz utakmice do utakmice. Ne želim ničiji poziv ili talent omaložavati, ali zašto je jedan nogometaš vrijedniji sto tisuća puta od jednog rukometaša. Samo zbog marketinga. Marketing su stvorili drugi zbog vlastite zarade, a nogometaši su samo psi na koje se kladiš. Cijela stvar je duboko precijenjena, ali mnogi od toga profitiraju. Na kraju će ipak razum prevladati. Tko je jamio, jamio je biti će prošlost. Koja će se uvijek i uvijek ponavljati tako da uopće nema smisla sve ovo što sam ja napiso. Jadan ja ,nikad neću biti shvaćen.

Avatar dzambo
dzambo
19:18 22.11.2017.

Na takvim igracima I kad se usporede svi igraci sa ovih prostora se vidi razlika kad je neko previse predplacen I brat bratu ne vrijedi toliko...''Ibra'' se nazabijao'' puno golova koje ostale zvijezde sa nasih prostora nikad nece...Svedsku je skoro sam drzao a gdje god da je igrao vidjela se odmah razlika u kvaliteti te ekipe....svi ostali sa ovih prostora nisu to bili u stanju I ak zabiju koji gol ili dodaju loptu ''sjevnu'' tu I tamo al ekipa je mogla bez njih...a kod ''Ibre'' je bilo drukcije....konstantno iz utakmice u utakmicu oko njega se sve vrtilo....a kod svih ostalih ''zvijezda'' sa ovih prostora nista nisu usporedjujuci sa njim....

80
8.000 eura, 8.000 eura!
09:01 23.11.2017.

Na žalost većina ljudi više cijene bahatost, napuhanost, prepotenciju Ibrahimovića nego napr. skromnost Modrića koji je barem tako dobar nogometaš kao Ibrahimović ako ne i bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije