Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKI LAUDA:

Ne želimo pobijediti na svim utrkama ove sezone, to ne bi bilo dobro za formulu 1

Niki Lauda
Foto: NPH/Pixsell
24.04.2014.
u 20:30

- Ovo u čemu sada uživamo je žetva mukotrpnog rada koji je trajao mnogo mjeseci, posebno oko turbo motora. No, ne mislimo da je trenutna situacija normalna - kaže Lauda.

Niki Lauda kaže kako Mercedes ne želi pobijediti na svim utrkama ove sezone. Momčad iz Brackleya je ove godine odnijela pobjedu na prve četiri utrke, a bitke za nju su obično bile unutarmomčadske. Svjetski prvak iz 1975., 1977. i 1984. kaže da za sport ne bi bilo dobro kada bi Mercedes pobijedio na svim utrkama, a Ferrari i McLaren su u povijesti bili blizu tog ostvarenja (2002. Ferrari je imao učinak 15/17, dok je McLaren 1988. imao 15/16).

- Ne želimo pobijediti na svim utrkama ove sezone, to ne bi bilo dobro za formulu 1.

Austrijanac očekuje da će ih, kako sezona bude odmicala, neke ekipe sustići kada više neće biti prednosti zbog motora koju sada imaju.

- Ovo u čemu sada uživamo je žetva mukotrpnog rada koji je trajao mnogo mjeseci, posebno oko turbo motora. No, ne mislimo da je trenutna situacija normalna. Naši suparnici će postajati sve jači i jači.

Više pročitajte na www.gp1.hr.

>> Dvostruko slavlje Mercedesa: Treća uzastopna pobjeda za Hamiltona

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije