Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
El Apache

Ne predaje se: Sjajni napadač u 36. godini potpisao novi ugovor

Carlos Tevez
Foto: import
1/3
09.08.2020.
u 18:54

Argentinac je u lipnju rekao da bi želio završiti karijeru u dresu Corinthiansa ili West Hama

Argentinski napadač 36-godišnji Carlos Tevez produžio je ugovor s Boca Juniorsom do lipnja 2021., potvrdio je nogometni klub iz Buenos Airesa. 

Tevez je ove sezone zabio devet golova i upisao dvije asistencije u 17 ligaških utakmica za Bocu.

Argentinac je u lipnju rekao da bi želio završiti karijeru u dresu Corinthiansa ili West Hama. Osim ova dva kluba, Tevez je igrao i za Manchester United, Manchester City, Juventus i Shanghai Shenhua.

Zbog pandemije koronavirusa, nogomet je prekinut i u Argentini sredinom ožujka. Vlada je dopustila momčadima da se 10. kolovoza vrate na treninge, a datum ponovnog početka prvenstva još nije poznat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije