Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Siniša Mihajlović

Ne pitajte što Sampdoria može napraviti za vas, nego vi za nju

Siniša Mihajlović
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
21.11.2013.
u 17:31

- Kennedy je u Berlinu ispred zida govorio "ja sam Berlinac". Tako ću i ja reći "Io sono Sampdoriano" - zaključio je Mihajlović.

- Ne pitajte što Sampdoria može napraviti za vas, nego što vi možete napraviti za Sampdoriju - parafraziranjem Johna Kennedyja se talijanskim novinarima predstavio novi trener Sampdorije Siniša Mihalović. Bivši američki predsjednik koji je prije pola stoljeća ubijen u Dallasu na Mihajlovića je ostavio snažan dojam.

- Sutra je 50. godina od Kennedyjeve smrti. Njegove ideje i dalje žive i od njega ću posuditi nekoliko rečenica - rekao je Mihajlović.

Mihajlović je proteklih godinu i pol dana bio na čelu srbijanske reprezentacije koju nije uspio odvesti na Svjetsko prvenstvo u Brazil.

- Imao sam ponudu da ostanem izbornik još dvije i pol godine, ali sam to odbio kako bih potpisao ugovor na šest mjeseci sa Sampdorijom. To sam napravio iz poštovanja prema četiri godine koje sam ovdje proveo.

Uvjeren je će izboriti opstanak.

- Svi igrači koji nose dres Sampdorije moraju biti na njega ponosni i ne razmišljati o ugovorima, transferima i novcu. Imamo kvalitetu i izborit ćemo opstanak. Ovaj klub ima bogatu povijesti, a ako je igrači ne znaju, ja ću ih naučiti - rekao je Mihajlović pa citirao Kennedyja napomenuvši da "pobjednici uvijek nađu način, a gubitnici opravdanje".

Za kraj je još jednom parafrazirao pokojnog američkog predsjednika.

- On je u Berlinu ispred zida govorio "ja sam Berlinac". Tako ću i ja reći "Io sono Sampdoriano" - zaključio je Mihajlović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije