Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED
Povratak na članak

Ne potkradate samo klubove, potkradate i nas navijače!

Nije imao Kek hrabrosti do kraja, no mislio je na vladare hrvatskog nogometa, a znamo iz kojeg kluba oni dolaze

Komentari 17

PE
perfa57
17:27 11.03.2015.

Prestanite sipati crnilo. Pola tekstova je negativno intonirano. Sudac je čovjek i može pogriješit. Istu situaciju dvije osobe vide različito. u Naslovima vrišti "Šuker odbio Hajduk", a ne navodi se da zbog kazne ne može zastupati Hajduk, ako smo legalisti.i. da je Brbić kažnjen i da ne može sudjelovati.

VL
DU
Deleted user
17:26 11.03.2015.

Suđenje kod nas je na istom nivou kao i bilo gdje u Europi. Pratim lige petice i sve je to isto.Veći i jači klubovi u Europi imaju laganu protekciju u odnosu na druge klubove.Greške sudaca vani i kod nas .....ista stvar. Tako da za naše pravednike bi bilo posla i u ligama petice. I naravno iz lige ispada u 90% slučajeva najsiromašniji i onaj s najmanje utjecaja.

VL
PO
PowerPoint
18:49 11.03.2015.

"Upozoravao je na "čast" sudačke organizacije i predsjednik Hajduka Maleš, no to što je bio zviždač nije mu se isplatilo." Zasto ovaj novinar ne napise kako je u toj istrazi, Siric Malesu otkrio da je Hajduk duguje 90 tisuca euraeura sudackoj mafiji sto jasno sugerira tko je ovdje placao suce, no mediji kod nas niti jednu rijec o tome nece napisati, lakse je pisati kako je Mamic kupio suce, iako se u toj istrazi jednom rjecju nije spominjalo Mamicevo ime.

VL
PO
PowerPoint
18:47 11.03.2015.

Nije im dugo trebalo, bez ikakvog dokaza, bez ikakvog argumenta, bez ikakvog dokumenta, bez ikakve indicije, placenici HNK Hajduk pljuju, gaze po Dinamu. Gdje je nestala profesionalnost u novinarstvu? Kako nekakav urednik uopce moze odobriti objavljivanje ovakvog teksta?

VL
MA
manjabegic
19:31 11.03.2015.

sta ce dinamu sudci majke ti

VL
LI
LigaPrvaka
20:35 11.03.2015.

kek jad i bijeda od lika, kad je počeo gubit sad su mu svi krivi, trener na odlasku ha ha ha

VL
Avatar cluesblues
cluesblues
20:16 11.03.2015.

covjece, jucer je kekov zemljak ostetil schalke nedosudivsi penal (ocigledno igranje rukom ) i priznavsi gol iz zaledja koji je zabil benzema - poguranac (ili greske slovenskih sudaca) koje su njemce kostale puno vise nego kaj je rijeka "izgubila" zbogg nepriznatog gola (penal nad rukavinom je bio) - ali nikom od trenera niti igraca a niti sporskih novinara nije ni palo na pamet da spominju sudjenje ili govore o nekakvim namjestaljkama, urotama ili rade scene i cirkusiraju po stadionu ko kek (osim naravno ovih u vecernjaku koji je odmah iza tekme kao glavni naslov stavio kak je schalke ostecen)…suci grijese u svim ligama svijeta, pa i u ligi prvaka, u svakom kolu se mogu vidjet slicni previdi ili greske, nedosudjeni penali, nekaznjeni prekrsaji ponisteni reguralni golovi itd…nazivat to kradjama i sugerirat da to sve vodi mamic je stvarno cisti bezobrazluk a ne novinarstvo, jer mamic nema nikakve koristi od rezultata rijeke ili lokosa, dinamo ima nedostiznu razliku, makar su suci "pokrali" istru da bi rijeka osvojila bodove…dinamo je odavno predlozil strane suce, ali su se hajdukovci zestoko usprotivili i tjednima putem medija vodili kampanju protiv stranih sudaca (zasto, ak su suci mamicevi?)…uostalom ovaj isti sudac je "pokral" hajduka i sudil penal za rijeku nakon prekrsaja koji se dogodil metar izvan kaznenog, pa se onda niti rjecai a niti ova psikarala puno potrudili pljuvat po sudjenju i pricat o urotama - dobro je danas rekal ivkovic: ako je kek imal neka saznanja nakon rezultata hajduka da je tekma namjestena, trebal je odmah obavjestit policiju, a ne njatke po novinama nakon kaj cijelo drugo poluvrijeme njegova ekipa nije uputila jedan udarac na gol lokosa….

VL
MI
micko3
20:04 11.03.2015.

sramotni članak fuj

VL
VK
vječni krojf
18:44 11.03.2015.

Svi ste vi ko k...e pricate o postenju a svi bi privilegije.Trebalo bi ovome stati na kraj,optuzivanja i upiranje prstom.Ako netko nekog optuzuje onda mora ici do kraja,mora dokazati u suprotnom treba ga udaljiti iz nogometa.Svi sve znaju ali ipak neznaju.Keka treba kazniti jer narusava odnose u nogometu koji su vec ionako naruseni od njega slicnih.Pokazao je da je nikakav trener jer sada vise nema toliko Dinamovih igraca a sa ovima ne mo na ze ono sto se od njega trazi.Dok je imao Kramarica nije se zalio na suce sto su na svakoj utakmici dosudjivali penal na njemu.Hocemo li nogomet onda ovakve treba izbacivati jer tu nema napretka,tu se sve svodi na tudje greske svoje se tako prikrivaju.Spominjan je Males.On je najveci prevarant i muljas Hr nogometa.Sprijateljio se sa sucima pogotovu sa Siricem (zajedno ljetovali)iskoristio prijateljstvo za podmicivanje sudaca,ali je nazalost dug se vremenom narastao a Hajdukova kasa postala prazna i prijateljstvo se raspalo a da se dug ne plati Males je prijatelja Sirica navukao na tanak led i tada se i sam usrao i nestao.A vi pricate o postenju.

VL
LI
LigaPrvaka
20:32 11.03.2015.

ovaj članak je utuživ, ovo se zove bjesnoća močvare iz poljuda. Molim Dinamo da podigne krivične prijave protiv ovih likova.

VL
DO
don07
18:18 11.03.2015.

kleptomani vratite nogomet narodu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.