Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Huligani vladaju
Povratak na članak

Navijački sukobi izmakli kontroli, svi su u strahu

Iza spektakularnih audiovizualnih efekata, članstvo u Barra Bravi nije drugo nego dobro plaćen kriminalan biznis

Komentari 6

Avatar doog_kool
doog_kool
18:06 04.12.2018.

Slazem se da je huliganizam prevrsio svaku mjeru,ali tesko jr usporedjivati derbi boce i rivera sa derbijem bayern-borussia ili manchester-liverpool...jednostavno su juznjaci puno temperamentniji od europe,a i standard im je puno losiji. Di god ljudi tesko zive,tu je plodno tlo za huliganizam.

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
18:09 04.12.2018.

Kod nas je isto tako torcida nedodirljiva, ma što napravili.

VL
MA
Majur
18:20 04.12.2018.

Na YT-u ima dobrih dokumentaraca o “navijačkoj” sceni u Argentini.Klubove vode iz sjene vođe ultrasa ili ti huligana.Ako im se trener ili predsjednik ili koji igrač ne dopada,taj leti istog dana iz kluba....to se događa kad se rulji dopusti voditi politiku kluba.Tobože ljubav prema klubu je samo paravan za mutne poslove svih kategorija.Tako je u Partizanu i C.Zvezdi,a i u jednom nekad velikom klubu sa našeg Jadrana.

VL
LJ
ljudeman
18:06 04.12.2018.

I neke naše navijačke skupine vide uzor u ovim barras bravas. A igrači im se klanjaju nakon nakon svake utakmice

VL
MA
Marsijanac
18:04 04.12.2018.

"Iako je povod za napad bila mržnja prema Židovima" .........U Argentini? Zna se valjda tko su vlasnici i tko placa te huligane? Nesto slicno kao Black Lives Matter i Soros u USA. Moglo bi se lako postaviti pitanje; tko stojistoji iza nasih huligana?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.