Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjajna poruka

Navijačka euforija! Podrška vatrenima i na tunelu Učka

Tunel Učka
Foto: VL
1/3
07.07.2018.
u 12:43

Na video-ekranu se prikazuju kadrovi svih golova naše reprezentacije na dosadašnjim utakmicama Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Vozeći se danas prema Rijeci, vozači su se nemalo iznenadili prilikom dolaska ispred ulaza u tunel Učka, gdje je postavljen višemetarski LED ekran s porukom „VEČERAS SVI UZ VATRENE!“. 

Na video-ekranu se prikazuju kadrovi svih golova naše reprezentacije na dosadašnjim utakmicama Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Tea Balde, voditeljica komunikacija Bina-Istre, o tome je rekla:

>>Pogledajte podršku vatrenima na tunelu Učka

„Već nekoliko dana primjećujemo poseban naboj i navijačku euforiju među našim korisnicima. Na cestama, pa tako i na Istarskom ipsilonu, vidimo sve veći broj vozila okićenih sa zastavicama i drugim navijačkim rekvizitima. U iščekivanju večerašnje utakmice, htjeli smo se i mi pridružiti brojnim „vozačima-navijačima“ i na taj način dati naš mali doprinos u podršci vatrenima. Ovo je mali znak pažnje kojim vrednujemo odnos s našim korisnicima. Ajmo vatreni!“

>> Pozivamo vas da nam pošaljete svoje navijačke fotografije i videosnimke na javi@vecernji.net

Tunel Učka
1/12

Komentara 3

KR
kruti221
01:23 08.07.2018.

partija, gubernator pupavac&spodobe a la stazić i boki glavašević na APARATIMA!!!! ihihihihi

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
14:16 07.07.2018.

sa rijecke strane ucke jer je tunel granica...sala naravno nemojte navaliti sad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije