Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPRISTOJNO

Sramotno ponašanje Delija na Etihadu: Uništili su minutu šutnje za desetke tisuća stradalih

Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/6
20.09.2023.
u 18:02

Prema informacijama iz Engleske, oko tri tisuće navijača Zvezde pohodilo je Etihad kako bi dali podršku svojim igračima, no Delije su potpuno uništile trenutak kada se odavala počast poginulima nakon poplava u Libiji te potresa u Maroku.

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0. Pep Gvardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. "Građani" su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak.

Prema informacijama iz Engleske, oko tri tisuće navijača Zvezde pohodilo je Etihad kako bi dali podršku svojim igračima, no Delije su potpuno uništile trenutak kada se odavala počast poginulima nakon poplava u Libiji te potresa u Maroku. Govori se da je smrtno stradalo desetak tisuća ljudi, a većina stadiona minutom šutnje odalo je počast, ali to nisu napravili gostujući navijači. 

VEZANI ČLANCI:

Prvo su se rugali i glasno vikali, a nakon što su iz izviždali navijači Citya, zvezdaši su počeli vikati: "Je*i se, City, je*i se!" Zbog toga je sudac Joao Pinheiro prekinuo minutu šutnje puno prije nego je bilo predviđeno. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije