Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI

Navijači žestokim reakcijama zasuli Hajduk: Buriću odlazi! Želimo...

Torcida
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/6
21.10.2019.
u 07:40

Osim na tribinama, navijači su posebno nezadovoljni bili na Hajdukovim službenim Facebook stranicama

U 12. kolu Prve HNL nogometaši Lokomotive i Hajduka odigrali su 0:0. Splitska momčad u Kranjčevićevoj nije uspjela nadjačati lokose te je vrh tablice prepustila Dinamo. Plavi imaju bod više od momčadi Damira Burića

Već na tribinama dio Hajdukovih navijača vrijeđati su predsjednika Marina Brbića. Zaštitari su pozvali policiju te su najglasnije ispratili s tribina, a prema treneru, koji očito nije miljenik Torcide, poletjela je i plastična boca

Osim na tribinama, navijači su posebno nezadovoljni bili na Hajdukovim službenim Facebook stranicama. 

Prenosimo samo neke od komentara kojih je do objave ovog teksta bilo čak 550! U njima su navijači Hajduka otkrili koga žele kao nasljednika Burića na klupi splitskog kluba. 

 

(U napadu loše nema agresivnosti,nema mašte ni pritiska na obranu,tako da nema ni šanse za pogodak a protivnička obrana može otići na ćevape i opet neće primiti gol)

(Šest utakmica u gostima i šest bodova. Buriću odlazi)

(Jedina dobra vijest može biti izvanredna konferencija da se Six (Siniša Oreščanin) vraća)

(Izbrisati prezime Burić iz povijesti Hajduka tako da se ne zna za vijeke vjekova da je bio trener Hajduka)

(Damire hajde ća, evo ja ću ti platiti otpremninu. Samo idi i ne vraćaj se)

(Ovaj Burić je lošiji trener od Jurčića i Čačića)

(Buriću budi džentlmen i odi, Kek je lijek za Hajduk.)

(Buriću odlazi. Hoćemo Keka!)

>>> Pogledajte što je za Večernji TV rekao Bruno Petković


 

 




 

Ključne riječi

Komentara 12

ZO
zoranos
07:56 21.10.2019.

Hajduk nikad bolje ne stoji u prvenstvu! Imaju 6-0 na domaćem terenu gdje su čak dobili i Dinamo. Primili su 6 golova u 12 utakmica, a dali samo jedan manje od Dinama. Nakon par godina su bili na prvom mjestu par kola ... ali ništa nije dovoljno dobro! Ovakvu Torcidu Hajduk nikada nije imao. Ovo nisu navijači koji žele dobro klubu - ovo su reketari koji imaju osobne interese i koji očito žele nekog svog ujaka ili strica progurati do prve momčadi. Uz sve to taj Hajduk nije se udostojio niti čestitati Hrvatskoj pobjedu na Poljudu u utakmici nakon puno godina tamo - ali se zato pohvalio da je ta Hrvatska pozvala Bradarića k sebi (jer to diže cijenu igraču, pa im je to pasalo). Klub slučaj, klub koji je uprljao prvu ligu i postao ogavan svima, klub koji se može spasiti samo ispadanjem ili isključenjem iz prve lige - jer ovo je previše već odavno!

PR
prajdali100
08:02 21.10.2019.

Hoćete rezultate preko noći,na silu.Ne može !!! U momčad treba ulagati,pažljivo je stvarati i jačati.

Avatar grbadeva
grbadeva
07:54 21.10.2019.

Koji Tarzani su ti torcidaši. O majko mila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije