Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTAKMICA ODGOĐENA

Bilićevi navijači napali autobus Manchester Uniteda!

West Ham
Foto: Reuters
1/13
10.05.2016.
u 21:00

– Nije bilo lijepo, vidjet ćete fotografije. Nije na meni da presuđujem, ali sam razočaran. Ovo je trebala biti velika večer West Hama, no uvjeren sam da će klub biti razočaran kada vidi što su mu navijači napravili – rekao je Wayne Rooney.

Utakmica između West Hama i Manchester Uniteda, koja se trebala igrati u 20.45, odgođena je za 45 minuta jer su navijači čekićara napali autobus crvenih vragova!

Manchester United je kasnio na Upton Park u Londonu, a navijači su se okupili ispred stadiona. Nakon toga su napali autobus s igračima Uniteda.

– Nije bilo lijepo, vidjet ćete fotografije. Nije na meni da presuđujem, ali sam razočaran. Ovo je trebala biti velika večer West Hama, no uvjeren sam da će klub biti razočaran kada vidi što su mu navijači napravili –- rekao je Wayne Rooney.

Podsjetimo, West Ham i United igraju zaostalu utakmicu 36. kola Premierlige. Osim što momčad Slavena Bilića lovi Europu, ovaj je susret zanimljiv i jer će biti posljednja utakmica West Hama na Upton Parku. Momčad se iduće sezone seli na Olimpijski stadion.

>> Slaven Bilić će dobiti dva napadača od 60 milijuna eura

Komentara 14

IK
IkeStar
22:31 10.05.2016.

Nikad gluplji naslov nisam vidio.....Pa kakve veze Bilić ima s njima?!

PI
pinkec
02:45 11.05.2016.

"Bilićevi navijači napali autobus Manchester Uniteda!" Kakav kretenski naslov! To je to mrziteljsko yugonovinarsko, antihrvatsko sluganstvo! Fuj!!!

JS
ja sam gladan
21:33 10.05.2016.

A naslov je fenomenalan,ispada kao da Bilić igra tenis,pa eto njegovi navijaći rade nered.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije