Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Scudetto

Navijači u euforiji, Eriksen i službeno postao novi član Intera

Christian Eriksen
Foto: IPA/Pixsell
28.01.2020.
u 15:32

Eriksenov dolazak daje novu nadu Interu kako bi već ove sezone mogao prekinuti dominaciju Juventusa u Serie A

Vezni igrač danske reprezentacije Christian Eriksen (27) od utorka je i službeno član talijanskoga velikana Intera. Dosadašnji član Tottenhama potpisao je za Inter ugovor do 2024. godine, a njegov bivši klub dobit će oko 20 milijuna eura odštete.

- Divno je biti ovdje i sretan sam što sam novi igrač Intera. Jako sam uzbuđen i jedva čekam prvi nastup kako bi se predstavio navijačima. Već sam iskusio njihovu toplinu. Bila je to fantastična dobrodošlica - kazao je Eriksen koji bi navodno trebao zarađivati osam milijuna eura po sezoni.

Eriksen je za Tottenham igrao od 2013. godine kada je za 12 milijuna eura stigao iz Ajaxa. U dresu londonskog kluba upisao je 305 nastupa i postigao 69 golova, međutim nije uspio osvojiti niti jedan trofej. 

Eriksenov dolazak daje novu nadu Interu kako bi već ove sezone mogao prekinuti dominaciju Juventusa u Serie A i osvojiti svoj prvi Scudetto nakon 2010. godine.

Nakon 21 kola Inter ima 48 bodova, tri manje od vodećeg Juventusa, a dva više uz utakmicu više od trećeg Lazija.

Ključne riječi

Komentara 1

DE
derin
18:14 28.01.2020.

A kad će se naš Rakitić maknuti iz Barcelone više, sjedenje na klupi će ga skroz uništiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije