Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To je nedopustivo

'Navijači' Spartaka na sramotan način vrijeđali igrača Medveščaka!

Edwin Hedberg
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/6
14.01.2016.
u 13:21

- Takve stvari se ne bi smjele događati. Ovo mi je druga sezona u KHL-u, ali i prvi put da sam suočen s rasizmom - rekao je Hedberg

Hokejaši Medveščaka slavili su u Moskvi protiv Spartaka sa 4:1 i tako ostali u igri za doigravanje. Nažalost, više od te velike pobjede pamtit će se sramotno ponašanje navijača domaće momčadi koji su rasistički vrijeđali igrača medvjeda Edwina Hedberga.

Naime, on se sredinom druge trećine 'zakačio' s jednim igračem domaće momčadi, a navijači su mu počeli hukati i bacati banane na led. Takva primitivnost i ružna scena rastužile su tamnoputog hokejaša.

- Takve stvari se ne bi smjele događati. Ovo mi je druga sezona u KHL-u, ali i prvi put da sam suočen s rasizmom - rekao je Hedberg za agenciju R-Sport.

Iz Spartaka su poručili kako im je žao zbog nemilog događaja te su najavili da će takvim 'navijačima' zabraniti dolazak na utakmice. Isto tako, predstavnik njihova kluba došao je u hotel te se osobno ispričao Hedbergu.

KHL se oglasio priopćenjem i najavio istragu slučaja.

>>Medveščak se osvetio Spartaku i ostao u borbi za doigravanje!

Komentara 9

GR
grof83
13:37 14.01.2016.

u putinovom carstvu vlada mir, ljubav i harmonija XD nikad mi neće biti jasni rusofili. ništa pametno od tamo nikad nije došlo.

ZI
zico
14:00 14.01.2016.

i ovdje su hukalo crncima a nisu trofazni

SA
santos008
14:19 14.01.2016.

I majmunu se cini da su svi iza resetke a da on nije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije