Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Medveščak – HUMANITARNA AKCIJA

Navijači skupili 600 kg hrane za radnike Đakovštine

medveščak (1)
Foto: pixsell
1/3
24.10.2011.
u 10:38

Sinoć je u Zagrebu organizirana velika sportsko-humanitarna akcija zagrebačkih medvjeda i njihovih navijača za pomoć radnicima Đakovštine.

Zbog izuzetno teške situacije u kojoj su se našli radnici Đakovštine medvjedi su pozvali svoje navijače i građane Zagreba na jednu skromnu ljudsku gestu i pomoć radnicima i njihovim obiteljima, a kako bi lakše izdržali izuzetno nezahvalnu situaciju u kojoj su se našli.

Upravo stoga organizirano je skupljanje pomoći u obliku nekvarljivih prehrambenih, ali i drugih namirnica uoči sinoćnje utakmice zagrebačkog Medveščaka i slovenskih Jesenica u Ledenoj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Kao i mnogo puta do sada navijači KHL Medveščak Zagreb i građani Zagreba pokazali su svoje veliko srce, a nema sumnje da će svojim donacijama obradovati sve radnike Đakovštine.

Koliko je akcija bila uspješna najbolje će pokazati podatak da je u samo sat vremena njezina trajanja prikupljeno više od 600 kilograma pomoći u hrani i namirnicama – brašnu, mlijeku, tjestenini, riži, ulju, konzerviranoj hrani, šećeru, slatkišima, ali i stvarima za osobnu higijenu.
 
– Ovo je bila velika večer za mene. Vratio sam se u momčad i na led Doma sportova i uistinu je bio užitak ponovno osjetiti „ludilo“ Ledene. Ali moram naglasiti da sam izrazito ponosan na naše navijače koji su uoči utakmice skupljali pomoć za radnike iz Slavonije te su pokazali kako imaju srce i da su spremni pomoći svima onima kojima je teško i koji se nalaze u teškim životnim situacijama. Sretan sam jer smo ponovno pokazali da smo svi kolektiv – i klub i navijači – izjavio je Robert Kristan, vratar zagrebačkih medvjeda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije