Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO NA STRAŽNJICI

Navijači se naslađuju: Pogledajte kako je velika zvijezda 'ponizila' Modrića!

Real Madrid - PSG
Foto: Pixsell/Reuters
1/2
27.02.2020.
u 12:30

A navijači, posebno oni Cityja, nakon utakmice izdvajaju detalj iz 81. minute kada je kapetan i velika zvijezda De Bruyne predriblao Modrića "kao da ga nema". Kapetan hrvatske reprezentacije završio je tlu na stražnjici

Manchester City sinoć je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka nakon preokreta slavio na gostovanju kod Real Madrida s 2:1.

Real je poveo u 60. minuti preko Isca, no gosti su okrenuli rezultat golovima Gabriela Jesusa u 78. minuti i Kevina de Bruynea u 84. minuti iz jedanaesterca. Real je utakmicu zaključio s igračem manje nakon što je u 86. minuti isključen Sergio Ramos. Luka Modrić je igrao za Real od prve minute, u 54. minuti zaradio je žuti karton, a teren je napustio u 84. minuti.

A briljirao je Kevin de Bruyne koji je upisao gol i asistenciju te je proglašen igračem utakmice. Ovako je Uefa objasnila svoju odluku:

"Bio je u središtu svakog ozbiljnijeg napada Cityja. Njegovo pametno pozicioniranje na loptu omogućilo je Cityju da stvori brojne prilike za cijelom terenu. Dok je imao loptu, donosio je izvanredne odluke i zabio iz jedanaesterca."

A navijači, posebno oni Cityja, nakon utakmice izdvajaju detalj iz 81. minute kada je kapetan i velika zvijezda De Bruyne predriblao Modrića "kao da ga nema". Kapetan hrvatske reprezentacije završio je na tlu na stražnjici, a video možete pogledati OVDJE.

"Kevin de Bruyne pokazao Modriću tko je gazda. Potpuno ga nadigrao u njegovu dvorištu", piše jedan navijač, dok drugi dodaje:

"Kevin de Brune s golom i asistencijom odigrao za 10/10 na Santiago Bernabeu, dok je osvajač Zlatne lopte Luka Modrić igrao za četvorku."

Foto: Printscreen

 

Komentara 63

Avatar southman
southman
12:35 27.02.2020.

Dok je Modrić mogao "disati" na terenu je on bio gazda. Najstariji, a uz Curtoisa i Viniciusa najbolji.

Avatar mladen valentić
mladen valentić
13:04 27.02.2020.

Mislim da se i vi naslađujete, jer ste zavidni , da je jedan mali pastir iz zaleđa Zadra, postao netko i nešto! Trebate znati da je Modrić ipak vezni igrač i da to ne može igrati poput nekoga tko jee obrambeni igrač! Drugo češći je sluča da je Modrić svojim potezima ponižavao protivničke zvijezde, nego netko njega!

DU
Deleted user
14:01 27.02.2020.

Modrić je ponizio njih jer je igrao kao kralj, svaka njegova lopta ima oči, pa i gol je dao Real zbog Modrićeve presječene lopte. Samo nogometni tupavci mogu ovako okarakterizirati igru Modrića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije