Naslovnica Sport HNL

Navijači Rijeke imaju loše vijesti za Igora Bišćana

- Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila
15. listopada 2018. u 18:57 6 komentara 1599 prikaza
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Armada je još jednom ponovila da Igor Bišćan nije dobrodošao kao trener Rijeke. Bišćan se navijačima ispričao zbog svojeg ponašanja u mladosti, no predsjednik Armada Dejan Božić poručio je da svejedno neće dobiti podršku.

Gorica Lukasz Zwolinski Prvi strijelac HNL-a otkrio kojeg Hrvata posebno cijeni

- Iznijeli smo svoje mišljenje, klub se nije očitovao. Bišćan je i dalje trener, a mi se tome protivimo. Smatramo da bi se u nekim stvarima trebali konzultirati navijači, da svi idemo prema istom cilju, da se ne događaju ovakve stvari. Četiri-pet godina je bila ona krilatica Zajedno smo Rijeka, stav Armade je da nam je neprihvatljivo da nam je trener Igor Bišćan, a pomoćni trener Renato Pilipović - rekao je Armade Dejan Božić za Radio Rijeku.

Božić kaže da nije problem samo Bišćanova proslava gola Rijeci u sezoni 1998./99.

Igor Bišćan PROTIV TRENERA Armada ne odustaje: Bišćan nam je neprihvatljiv!

- To mu je samo jedan od grijeha, a nije jedini. To se prezentira kao jedina stavka koju je napravio i zamjerio se Armadi. Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila. Ako sam nešto u svojoj prošlosti napravio računi kad-tad dođu na naplatu, to je tako u životu. Ne može se neke stvari raditi, a onda ću se ispričati... To ne drži vodu kod nas malo tvrđih ili, kako nas vole nazivati radikalnijih navijača. Ako sam nešto u životu napravio onda za to odgovaram i snosim posljedice.

No, Armada ne planira prosvjede protiv novog trenera.

Dinamo - Fenerbahce Promijenili nadimak Žrtva neslane šale: Dinamo na internetu 'prozvan' luzerom

- Armada će uvijek biti uz Rijeku na tribinama, vrijeme će pokazati hoće li navijati ili ne. U petak imamo utakmicu u Zaprešiću, od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti 100 do 150. To sve govori tko prati Rijeku, tko sve ide uz Rijeku i tko ne zaboravlja na neke stvari. Ponavljam, kakvi smo takvi smo, ali imamo stavove i nismo beskičmenjaci da mijenjamo svoj stavove. Klubu se nikada ne okreće leđa, a ovakvi treneri će otići za boljom ponudom za godinu ili dvije. Armada i navijači će uvijek ostati tu.

>> Pogledajte majstorije Luke Modrića

[video: 27282 / ]
Detonantno izgaranje
Neželjeno detonantno izgaranje
Što je famozni „misfire“ koji često spominju u Top Gearu i The Grand touru

A1 izdvaja za Vas

 • zorro.cz:

  hRVAT dEJAN vodi kolo ...

 • Avatar Mica Trofrtaljka
  Mica Trofrtaljka:

  Armada ća po običaju bit uz Reku samo neće navijati iz jednostavnog razloga što nemaju nikakvog razloga za to ! 😂

 • Mijat vrdoljak:

  Mišković je odlučio, ako vam ne odgovara potjerajte njega.