Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nismo beskičmenjaci

Navijači Rijeke imaju loše vijesti za Igora Bišćana

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
15.10.2018.
u 18:57

- Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila

Armada je još jednom ponovila da Igor Bišćan nije dobrodošao kao trener Rijeke. Bišćan se navijačima ispričao zbog svojeg ponašanja u mladosti, no predsjednik Armada Dejan Božić poručio je da svejedno neće dobiti podršku.

- Iznijeli smo svoje mišljenje, klub se nije očitovao. Bišćan je i dalje trener, a mi se tome protivimo. Smatramo da bi se u nekim stvarima trebali konzultirati navijači, da svi idemo prema istom cilju, da se ne događaju ovakve stvari. Četiri-pet godina je bila ona krilatica Zajedno smo Rijeka, stav Armade je da nam je neprihvatljivo da nam je trener Igor Bišćan, a pomoćni trener Renato Pilipović - rekao je Armade Dejan Božić za Radio Rijeku.

Božić kaže da nije problem samo Bišćanova proslava gola Rijeci u sezoni 1998./99.

- To mu je samo jedan od grijeha, a nije jedini. To se prezentira kao jedina stavka koju je napravio i zamjerio se Armadi. Dečko je u više navrata konstantno omalovažavao klub i navijače Rijeke. Nekim svojim postupcima je u više navrata to dao do znanja. Isprika? Nije upalila. Ako sam nešto u svojoj prošlosti napravio računi kad-tad dođu na naplatu, to je tako u životu. Ne može se neke stvari raditi, a onda ću se ispričati... To ne drži vodu kod nas malo tvrđih ili, kako nas vole nazivati radikalnijih navijača. Ako sam nešto u životu napravio onda za to odgovaram i snosim posljedice.

No, Armada ne planira prosvjede protiv novog trenera.

- Armada će uvijek biti uz Rijeku na tribinama, vrijeme će pokazati hoće li navijati ili ne. U petak imamo utakmicu u Zaprešiću, od svih koji nama neke stvari zamjeraju i koji podržavaju Bišćana u Zaprešiću ih neće biti deset, a nas će biti 100 do 150. To sve govori tko prati Rijeku, tko sve ide uz Rijeku i tko ne zaboravlja na neke stvari. Ponavljam, kakvi smo takvi smo, ali imamo stavove i nismo beskičmenjaci da mijenjamo svoj stavove. Klubu se nikada ne okreće leđa, a ovakvi treneri će otići za boljom ponudom za godinu ili dvije. Armada i navijači će uvijek ostati tu.

>> Pogledajte majstorije Luke Modrića

Ključne riječi

Komentara 5

ZC
zorro.cz
19:18 15.10.2018.

hRVAT dEJAN vodi kolo ...

MV
Mijat vrdoljak
19:29 15.10.2018.

Mišković je odlučio, ako vam ne odgovara potjerajte njega.

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
20:21 15.10.2018.

Armada ća po običaju bit uz Reku samo neće navijati iz jednostavnog razloga što nemaju nikakvog razloga za to ! 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije