Naslovnica Sport HNL

Armada ne odustaje: Bišćan nam je neprihvatljiv!

- Bišćan nam je neprihvatljiv zbog prijašnjeg ponašanja. Trebalo je pričekati do kraja polusezone kako bi se pronašao novi trener, a ne ovako ishitreno. Nije potrebno stvarati animozitet između kluba i navijača - rekao je predsjednik Armade Dejan Božić
11. listopada 2018. u 18:58 8 komentara 1108 prikaza
Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/3

Igor Bišćan ovih je dana preuzeo Rijeku, no novom treneru se usprotivila Armada. Navijači su javno poručili neće "nikada zaboraviti, nikada oprostiti" gol kojega je 1999. kao igrač Dinama zabio Rijeci i neprimjereno proslavio.

Igor Bišćan Rujevica Bišćan na Rujevici: Neće biti lako uskočiti u Kekove cipele

Bišćan se zbog toga ispričao svima, rekao da se više ni ne sjeća što je napravio te svoje ponašanje pripisao mladenačkim hirovima. No, Armada ne odustaje od svojih zahtjeva.

Kekov nasljednik Bišćan u Rijeci! Brzi Mišković i obitelj “skinuli” ga s leta u Cipar

- Bišćan nam je neprihvatljiv zbog prijašnjeg ponašanja. Trebalo je pričekati do kraja polusezone kako bi se pronašao novi trener, a ne ovako ishitreno. Nije potrebno stvarati animozitet između kluba i navijača - rekao je predsjednik Armade Dejan Božić za Narodni radio te dodao da Matjaža Keka nitko ne može zamijeniti.

>> Pogledajte što su Dalić i Modrić rekli uoči Engleza

[video: 27223 / ]
Grijanje
UŠTEDA
Sezona grijanja nije gotova: Evo kako uštedjeti

A1 izdvaja za Vas

 • stefj:

  He, he, početak kraja Rijeke ako ulica počne određivati što se smije raditi... Pogledajte do kojeg apsurda je to dovelo u Splitu, čak zabranjuju i pjevače, a sam kmeče šire mržnju i za sve okrivljuju druge...

 • aspiranto1950:

  Ovi "navijači" se ponašaju kao bahata djeca u pubertetu. Oni su najpametniji, namoralniji, najdomoljubniji, najpošteniji, naj naj naj i ništa ne opraštaju. Ono nek vam je rekao šta vam je rekao, čovjek se ispričao i šta sad.

 • Avatar gordi
  gordi:

  miško je rekao i tako će biti...možete kmečat vas tisuču koliko hočete ali zna se tko je gazda