Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV TRENERA

Armada ne odustaje: Bišćan nam je neprihvatljiv!

Igor Bišćan
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/3
11.10.2018.
u 18:58

- Bišćan nam je neprihvatljiv zbog prijašnjeg ponašanja. Trebalo je pričekati do kraja polusezone kako bi se pronašao novi trener, a ne ovako ishitreno. Nije potrebno stvarati animozitet između kluba i navijača - rekao je predsjednik Armade Dejan Božić

Igor Bišćan ovih je dana preuzeo Rijeku, no novom treneru se usprotivila Armada. Navijači su javno poručili neće "nikada zaboraviti, nikada oprostiti" gol kojega je 1999. kao igrač Dinama zabio Rijeci i neprimjereno proslavio.

Bišćan se zbog toga ispričao svima, rekao da se više ni ne sjeća što je napravio te svoje ponašanje pripisao mladenačkim hirovima. No, Armada ne odustaje od svojih zahtjeva.

- Bišćan nam je neprihvatljiv zbog prijašnjeg ponašanja. Trebalo je pričekati do kraja polusezone kako bi se pronašao novi trener, a ne ovako ishitreno. Nije potrebno stvarati animozitet između kluba i navijača - rekao je predsjednik Armade Dejan Božić za Narodni radio te dodao da Matjaža Keka nitko ne može zamijeniti.

>> Pogledajte što su Dalić i Modrić rekli uoči Engleza

Ključne riječi

Komentara 8

ST
stefj
19:07 11.10.2018.

He, he, početak kraja Rijeke ako ulica počne određivati što se smije raditi... Pogledajte do kojeg apsurda je to dovelo u Splitu, čak zabranjuju i pjevače, a sam kmeče šire mržnju i za sve okrivljuju druge...

AS
aspiranto1950
19:14 11.10.2018.

Ovi "navijači" se ponašaju kao bahata djeca u pubertetu. Oni su najpametniji, namoralniji, najdomoljubniji, najpošteniji, naj naj naj i ništa ne opraštaju. Ono nek vam je rekao šta vam je rekao, čovjek se ispričao i šta sad.

Avatar gordi
gordi
20:34 11.10.2018.

miško je rekao i tako će biti...možete kmečat vas tisuču koliko hočete ali zna se tko je gazda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije