Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠETALI U KLUPSKIM MAJICAMA

Navijači Partizana stigli u Hrvatsku pa dobili batine, objavili su fotografije

Navijači Partizana
Foto: Facebook
1/3
08.06.2022.
u 14:35

"Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživjet ću, ali drug je u kritičnom stanju", objavio je navijač Partizana

Navijači Partizana tvrde da su ih u Hrvatskoj pretukli pripadnici Torcide. Incident se navodno dogodio u Makarskoj, a jedan od srpskih navijača objavio je fotografije iz Hitne u Splitu na kojima se vidi da ima krvavu glavu, dok je njegov prijatelj, kako tvrdi, u kritičnom stanju. No, policija je izvijestila da su navijači Partizana, inače državljani Češke, zadobili lakše tjelesne ozljede.

"Hrvatski huligani Torcide u Makarskoj su nas napali i fino udesili. Pendreci i bejzbolke i četiri na dva, a ovaj drug ima 69 godina. Baš ste huligani pravi. Ja sam ok. Nije ovo strašno. Preživjet ću, ali drug je u kritičnom stanju", objavio je navijač Partizana, a prenijeli srbijanski mediji.

Foto: Facebook Leo Nicolier
Navijači iz Srbije su, prema onome što je objaveljno na društvenim mrežama, u jednom ugostiteljskom objektu sjedili u majicama Partizana.

"I u Hrvatskog svakog dana, pravi Grobar nosi majice Partizana", napisao je navijač Partizana čiji je Facebook profil prepun detalja s utakmica beogradskog kluba.

Policija potvrdila incident

Policijska uprava Splitsko-dalmatinska potvrdila nam je pisanje srbijanskih portala kako su u Makarskoj pretučena dva navijača Partizana.

-Možemo Vas izvijestiti kako je Policijska postaja Makarska 06. lipnja 2022.godine oko 18.30 sati zaprimila dojavu o tučnjavi više osoba u Jadranskoj ulici u Makarskoj. Utvrđeno je kako su dvije osobe, državljani Češke zadobile lakše tjelesne ozljede u fizičkom napadu od strane više osoba koje su se udaljile prije dolaska policije. Na okolnosti događaja povodimo kriminalističko istraživanje – izvijestio nas je Jerko Kurevija, iz Odjela za informiranje PU Splitsko-dalmatinske.

>> Pogledajte emisiju s Darijom Šimićem

Ključne riječi

Komentara 53

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
15:14 08.06.2022.

Pohvala za dobre građane Makarske. Dobili su što su tražili.

RA
Ralf
15:15 08.06.2022.

Pa se vi i dalje setajte u dresu partizana. Iduci put dođite u šajkačama kad ste takvi frajeri hahaha

Avatar Purgeri
Purgeri
15:18 08.06.2022.

Za svaku pohvalu. Bravo Makarska.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije