Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIR

Navijači od jutra čekaju u redu za ulaznicu, očekuje nas vatren derbi

Zagreb: Prodaja ulaznica na dan utakmice Dinamo- Hajduk
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/6
13.08.2022.
u 14:20

Dinamo je jučer objavio da je prodano oko devet tisuća ulaznica za navijače plavih. Navijači Hajduka imaju na raspolaganju dvije i pol tisuće ulaznica, ali očekuju tisuću i pol navijača.

Dinamo i Hajduk danas na Maksimiru igraju derbi 5. kola domaćeg nogometnog prvenstva. Interes navijača za ovaj susret je popriličan.

Dinamo je u četvrtak pustio ulaznice u prodaju, a na Maksimiru se danas stvorio red navijača koji su došli kupiti kartu za derbi. Po svemu sudeći, očekuje nas uzbudljiv susret večeras.

Dinamo je jučer objavio da je prodano oko devet tisuća ulaznica za navijače plavih. Navijači Hajduka imaju na raspolaganju dvije i pol tisuće ulaznica, ali očekuju tisuću i pol navijača.

Prvotno se očekivalo da će torcidaši razgrabiti ulaznice za jug i da će doći u 2500 navijača.

Utakmica počinje u 21:05, ulazi na stadion se otvaraju u 19:30, a fan zona u 16 sati.

>> Pogledajte red u četvrtak

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar urokljivooko
urokljivooko
14:46 13.08.2022.

Da im nije Hajduka ne bi nikog bilo briga. Otuđeni od vlastitog grada, navijača, trenera i pola igrača. O ostatku Hrvatske da ne govorimo.. sve ih manje ljudi prati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije