Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Franck Ohandza

Navijači napali Hajdukova napadača, Kamerunac pozvao policiju

Franck Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/10
09.11.2017.
u 12:37

U utorak 7. studenoga oko 21.15 sati ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir - piše u policijskom biltenu

Autobus s igračima Hajduka jutros je krenuo prema Tučepima, gdje će bijeli odigrati prijateljski susret povodom 50. rođendana lokalnog četvrtoligaša Jadrana, u pratnji dva policijska vozila i deset pripadnika interventne policije. Policijska pratnja epilog je serije incidenata koji su se dogodili u gradu nakon utakmice Hajduka i Rudeša, a u kojima su maskirani napadači verbalno, ali i fizički napali više igrača Hajduka. Policiji je prijavljen samo jedan incident, piše 24 sata.

- U utorak 7. studenoga oko 21.15 sati ispred ulaznih vrata stana stambene zgrade u Splitu, kojeg koristi 26-godišnji državljanin Kameruna, nekoliko osoba narušavalo je javni red i mir. Nakon toga su na spuštene balkonske roletne istoga stana bacali predmete, uslijed čega nisu nastupila oštećenja. Policijski službenici su odmah po zaprimljenoj dojavi o događaju izašli na mjesto događaja – stoji u policijskom biltenu.

Franck Ohandza
1/22

Policija je jučer privela 23-godišnjaka koga dovodi u vezu sa spomenutim događajem, nad kojim je provedeno kriminalističko istraživanje, te je doveden pred Prekršajni sud, no doznajemo kako je odmah pušten da se brani sa slobode.

Cijeli slučaj je policiji, neslužbeno saznajemo, prijavio igrač Hajduka Franck Ohandza, koji koristi stan ispred koga se dogodio incident, i to zbog pokušaja ulaska u stan, vrijeđanja, lupanja po automobilu, vratima i roletnama...

Osim Ohandze, verbalne napade i oštećenja vozila doživjelo još nekoliko igrača, no u želji da se situacija što prije smiri, nisu nikome prijavljivali incidente, za koje se u klubu zna. Navodno je riječ o Šehiću, Savvasu, Kožulju...

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Ključne riječi

Komentara 31

AN
Antiflašist
13:09 09.11.2017.

Nazalost, torcida se iz navijacke skupine transformirala u teroristicku organizciju.

ZD
Zdravkecmali
13:05 09.11.2017.

Ovaj klubic pod hitno ugasit i zasadit blitvu i krumpir na poljudu. Bar neke koristi da bude. A ne da oni drugima dijele lekcije kako jedan klub treba funkcionirat. Gamad gamad bolesna iskompleksirana.

RO
robert
13:15 09.11.2017.

Umjesto da riješe problem divljaka koji se predstavljaju kao navijači, sve dosadašnje vlade im još izlaze u susret, donose zakone koji im odgovaraju, štite ih i pomažu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije